Mommy_Bird Selam hanımlar bebeğim 6 ay 4 günlük yumurta sarısı veriyorum bebeğime 4 gündür zeytinyağıyla yumuşatıp veriyorum ama yine de yemiyor sizler nasıl yediriyorsunuz fikir verin bana lütfen şaştım kaldım 🤷♀️
Cansuu1 Mommy_Bird canım cici bebe ezıp verıyor san ıcıne katabılırsın. Baska seyler le ezip verebılırsın..
Afrasel Mommy_Bird ben yumurta sarısı , pekmez, ıhlamur ve bebe bisküvisini karıştırıyordum o dönemde severek yiyordu kızım
Gzrilknur Mommy_Bird birazcık irmik pişiriyorum. İki tatlı kaşığı labne ve çeyrek yumurta 👌 karıştırıp verince güzelce yiyordu. Hiç sade vermedim. Yapışıyor ağıza 🤢🤯
Mommy_Bird Ikrazumra19 labne hiç tattırmadım daha 6. Ayda veriliyor mu başlayım veriliyorsa daha ilk bebeğim emin olamıyorum hiç bişeyden 😏
Mommy_Bird Cansuu1 cici bebeyi mama içirmiyorum bir kaç gündür mamasına 1 tane karıştırıp vermeye başladım aslında deneyebilirim 🙏
Mommy_Bird Ikrazumra19 evet asla yapmam dediğim bişeydi aslında Ama çaresiz kaldım bi süre rahatsızlandım sütüm gelmedi bebeğim mama içmedi bi şekilde doysun diye verdim 😒
Mommy_Bird Gzrilknur Ftsmhr anne15 Hunilianne Kiraz limonlukarpuzzz Payan Baloglum93 kramice Birkullanici Derosss Banu_alper Dn123 o kadar hevesliydim ki ek gıdaya geçeceğiz diye şimdi tüm hevesim kaçtı korkmaya başladım Hiç bişey bilmiyorum ek gıdayla ilgili 😟
Ftsmhr Muz lor ve yumurta sarısını karıştırıp veriyorum o zaman yiyor tek bende yediremedim. Çorbalarının içine kırıp atın sarısını yoğurt un çorbası falan. Omlet gibi yapın tutabilirse öyle . Pankek de olur
Mommy_Bird Ftsmhr az önce doktorumuza da sordum oda dedi ki kemik suyu tavuk suyu içine kırın içinde pişecektir öyle verin dedi
Dn123 Mommy_Bird bir yemek kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı tam buğday unu bir tatlı kaşığı peynir bir yumurta sarısı karıştır. Zeytinyağ ile tavada kızart omlet şeklinde yani. Böyle yer belki. Ben hasladigimda peynir ve zeytinle veriyorum
anne15 Mommy_Bird pirinçli hipp kasık mamasına koydum içine lor az pekmez koydum iki gün yedi meyve ekledim bigün yedi zor kar yedirdim 8gün artık tamamen yiyebilir alerji cıkmadı ama sevmiyo kızımda
Hunilianne Mommy_Bird acele ediyorsunuz tadım yapıyor olması gerek aslında daha. Bence ayı büyüdükçe yiyecektir ben yumurtayı 7. Ayda verdim 8 aylık olduğunda tam bir yumurtansarisinyemeye başlamıştı doktor kademe kademe arttırdı
Kiraz Mommy_Bird muz denediysen azcık mux ezip karıştırıp verebilirsin😊 Ben muz yumurta peynir yoğurt ceviz karıştırıp ezip yediriyorum yemezse çok az pekmez koyuyorum
limonlukarpuzzz Kiraz pekmez süt ve süt ürünlerini kesiyor ve tamamen faydasiz bir hale getiriyor aklinda bulunsun canim :)
limonlukarpuzzz Mommy_Bird labne peynir muz bjrazcik mamayla açip yediriyorum severek yiyor. Bazende sadece mamasiyla sulandirip veriyorum hafif
Kiraz limonlukarpuzzz çok koyulduğu zaman öyle evet ama çok az koyulduğu zaman süt be süt ürünlerinin faydasını almaması için o kadar etkisi oluşmuyor ben 1-2 çay kaşığı kadar koyduğum için bir sıkıntı olmaz zaten