Ozge_AyazEfee Nisa09 🔸Cee ee kitap serisi 🔸Q bebek kartları 🔸Dıy Toys, ilk 50 sözcük kartları 🔸Ayıcık mavi ile iyi geceler masalları 🔸Civciv çiki 🔸Dikkat güçlendirme seti ADEDA 🔸Tavşancan ile faresu 🔸Hügo, bella ve cicim maceraları Oğlumun bebekliğinden beri elinden düşmeyen, her birini ezberlediği kitap ve kartlarımız 🤩 şiddetle tavsiye 🕊️
Beyzasim Nisa09 eğer instagram kullanıyorsanız bu da kitabın videolu anlatımı bu şekilde 3 kitap biz de yeni başladık almaya ilk kitaplarımız şimdilik bunlar oldu bende buradan başka kitap fikirleri ediniyorum 😊
Ozge_AyazEfee Nisa09 Çoğunlukla bkm den, kitapyurdundan aldım. Trendyol da iyi 🥰 en uygun hangi sitede ise, tabi güvenilir olması da önemli, oradan aldım açıkçası 😀
Miray00 Nisa09 Sobe hayvanlar _ sobe renkler (pena yayınları) Goodnight baby (bez kitap) Civciv cenk uçmayı öğreniyor (mikado çocuk) Hareketli kitaplar (iş bankası yayınları) Babamı neden çok seviyorum(mikado yayınları) Kukla kitaplar (koçak yayıncılık) Yiyecekler hayvanlar (marsık kitap) Zeka kartları(sevgili bebek) Dokun hisset ögren ilk sözcüklerim Dokun hisset kitapları (pearson yayıncılık)
Miray00 Alışveriş yaptıgımız siteler. D&R, Amazon, trendyol, hepsiburada, kitapseç, penguenkitapevi, nezihkitap
MinikOsman Nisa09 bu kitaplar ve zeka kartları kaç aylık olduktan sonra çocuğun ilgisini çekmeye başlar ? Kaç aylık olunca almak lazım acep 🧐
Nisa09 MinikOsman bende bilmiyorum kızım 10 gün sonra 6 aylık olucak ben almaya baslicam dikkatini artık çeker diye düşünüyorum