Mom095 Kızlar bebeğim sabah 6 dan beri hem öksürüyor hem hapşuruyor 😔 üşüttük sanırım. Hastanemiz pandemi hastanesi olmuş. Zaten yok aşıydı yok rutin kontroldü diye diye sürekli hastanedeyiz. Şimdi tekrar gitmekten korkuyorum açıkçası. Evde atlatabileceğim bi yöntem var mı 😔 vicdan azabından ölücem şimdi. Dün banyo yaptırmıştım sonra böyle oldu 😢
cydcvk Mom095 ben yıkarken yazın ortasında bile ufo yaktım hassas oluyo bebişler evde varsa ısıtıcı mutlaka kullanın
Heyanne Mom095 yalniz söyle birşey var 6 aydan küçük bebeklerde öksürük çok tehlikeli ..benim kızımda 5 aylıkken öksürükle başladı ciddiye alıp götürmedik kendi atlatsın antibiyotik kullanmasın diye cahillige bak sonra bronşit olmuş meğerse çocuğum farkına varmamışız doktor çok kızmıştı .. sizinde bilginiz olsun öksürük küçük bebeklerde tehlikelidir ve hemen hastaneye götürülmesi gerekir..
RabisSerra Canım benimkide üç aylık bizde aynı durumdayız , Ateşide vardı doktora götürdüm boğazı kızarmış dedi . Bana öksüreği boğazı için prospan diye özel bitkisel bir ilaç verdi onu günde 3 sefer 2,5 ml olarak veriyorum
RabisSerra RabisSerra Üç aylık bebeğe yapılabilecek çok bişey yok malesef , bol bol emzir emzirmek çok rahatlatıyor bebişi , sırtını sıkı tut terlemesine müsade etme uykudan uyanınca sırtına havlu koy , bir kaç güne geçer inşAllah☺️
Mom095 cydcvk offf yaaa olmaz mı her odada klima var 😩 bundan sonra daha dikkatli olurum. Teşekkür ederim
Mom095 Heyanne aman Allah korusun. Tamam teşekkür ederim kontrol altında tutucam. Bugün bi gözlemleyeyim geçmezse hemen götürürüm
Heyanne Mom095 sadece bilginiz olsun biz çok yanıldık o yüzden söylüyorum sizi korkutmak için değil yanlış anlamayın..bronşit ise saturasyonu düşebilir o yüzden bence bir an önce götürün öksürük sıkıntılı bir durum doktor o zaman çok kızmıştı bize..