Marjinal_Anne2 Merhabalar yoğurt makinesi de gelecek acaba daha önce alıp kullanan oldu mu Ya BİM’in ürünü olanı ama 🙄 bu arada bi sürü güzel şeyler geliyor 😌😌🥰
minikailemmm Marjinal_Anne2 elbise askısı corap ve Bi kaç oyuncak almak istiyorum ama bebekle gidemem inşallah eşimi göndercem kapabilir yatagı almayı cok isterdim ama evimde hiç yer yok alıp koysam Bi odası olunca mı kursam diyorum vs ama kararsızım
DenizinAnnesiiiii Marjinal_Anne2 bende pilsan ilk yürüme arkadsm ve pilsanşk arabam var sizce hangisi almalym arabanın fiyatı yazmıyor Ama bide nama sandelyesi kullanan memnun olan varmı bimden
Marjinal_Anne2 ma9419 valla canm ben keşfettim denk geldim ama 9ekim bim ürünleri yazarsan çıkabilir sanırım
minikailemmm Marjinal_Anne2 bende öyle düşünüyorum ama uygun bulmuşken de kaçırmasam mı acaba diyorum en kötü rengini beyaza boyarım felan diyorum ama baya kararsızım maddi de sıkıntı var acaba aman dursun mu diyorum 😂😂
Marjinal_Anne2 minikailemmm yaa çok haklısın ama ben alamam şimdilik zaten beşikte bi şekild e devam ediyoruz 😅 ihtiyaç olanı alacağım , yoğurt makinesini çok merak ettim aslında
minikailemmm Marjinal_Anne2 hiç bilmiyorum onuda canım gerek var mı aslında makinesine oda yer kalabalığı giib gelirr bana 😊😂