Selen34 Slm bebeğim bir aylık ve 9gündür kakasını yapmıyor aynı sorunu yaşayan varmı anne sütü ile besleniyor yardımcı olabilirmisiniz
Balcocuk2 Selen34 bu sık yaşanan bir sorun ve 9 gün olmuş ciddiye almalısınız bebeğinizin durumu nasıl bir doktora götürün lavman yapılır evde fitil varsa ikiye üçe bölüp kullanabilirsiniz geçmiş olsun
emineevgin33 Selen34 benim bebegimde öyleydi ama ben mamada veriyordum mamasinin içine iki üç damla zeytinyağı koydum 1 saat geçmeden rahatça yapabildi hemşire poposunada kulak çöpü yardımıyla sürebilirsin demişti
Mefos01 Balcocuk2 slm benım bebegımde 1 buçuk aylık ve yapamıyor fıtıl koyuyoruz ilk zamanlar yapıyordu fıtılle şimdi yapmıyor anca lagmanla yapıyor 2 gün oldu yapmıyor ne yapmam lazım
Kahvegerek Bizimki bir aylıkken günde 7-8 kez yapıyordu endişelenmiştim dr iyi birşey demişti bilemiyorum bu durumu 🤷🏻♀️
Ahmett Kızlar benim bebeğim 3. 5 aylık 5. Gün olcak kakasını yapmadı gazını çıkartıyor sürekli ağlama huzursuzluk ıkınma gibi şeyler yok bi kaç şey denedim ama yapmadı hala sizce ne yapmalıyım
Balcocuk2 Selen34 o zaman normal yarında yapmazsa fitil kullanın yada doktorla görüşün bağırsakları minicik zaten yavrum 10 gün olacak tutmuş ah yazık benim oğlum iki gün dayanmadı ağlamaktan mahvolmuştu