Mlsblsny Merhaba bebeğimde egzama vardı yanaklarında azar azar dr krem vermişti ve kreme alerjisi oldu bebeğimin tedavi de etmedi olan egzamalar kabarmalar çoğaldı kremi kestik ve yeni 1 haftalık damlaya başladık zyrtec bu damladan kullanananiz oldu mu geçirir mi kızımın yaralarını onu öyle gördükçe icim acıyor resmen geçsinler istiyorum kaşınmiyor sanırım çünkü rahatsız etmiyor gibi bebeğimi 5 aylık olucaz
Nuryalcndag Mlsblsny söylediğiniz markayı bilmiyorum ama alerji şurupları geçiriyor ben zaditen kullandım 5 gün ve sonunda geçti.
SeverusSnape Mlsblsny egzama için çok şey kullandık kızıma. yüzüne sürdüğüm bi krem vardı ama adını unuttum, hatırlarsam onu da yazacağım. zyrtec şurup kullandık, zaditen damla kullandık. ikisi de kaşıntıyı alıyordu ve iyileşmesini sağlıyordu.
Mlsblsny SeverusSnape bizim krem baya iyi geldi geçti sayılır hatta bir yanagindakiler tamamen bitti ama krem allerji yapınca kestik mecbur yanağı iyileşiyor vücudunun başka kısmında çıkartıyordu
SeverusSnape Mlsblsny bu kremden kaynaklı olmayabilir. hangi şampuanı kullanıyorsunuz? veya nemlendirici, yağ vs sürüyor musunuz?