Defnemmmmmmmm Kızlar merhaba ben 3ay once sezeryan oldum fakat gobegı asagı ya doğru bir sarkı tı var sankı orda Bı parca varmıs ta o sallanıyor gıbı sizede varmı boyle Bır sey normalmı ki
Misssimsek Defnemmmmmmmm benimde sezeryan olalı 2 buçuk ay oldu hafif benimde gobegim kaldı ve dikiş yerim göbekten kapanıyor gibi . Zamanla düzelir diye umut ediyorum. Karnin çok büyük muydu kaç kilo aldın toplam. Benim çok kocaman bir karnım yoktu ve toplam 15 kilo aldım. Suan hemen hepsini verdim geri
Defneannesi_ Defnemmmmmmmm ben 1 yıl oldu sezeryan olali 9 kilo civarında. Kilo almıştım şimdi eskiye döndüm döndükçe düzeliyor hiç dert etme .korse felanda aldım ama toplasan on gün ancak takmışım dir
Naz0106 Defnemmmmmmmm 4 Ay oldu sezeryan olalı 5 aylık gibiyim. Ama göbeğim sarkık dikişlerimi bile göremiyorum o derece
Karpuzreceli Benımde öyle korse falan takmıstım bır sure ama socak oldugu ve emzırdıgım için çıkardım, şimdi nasıl toparlayacsğım dıye dusunuyorum çocukta fırsat vermıyor kı spora baslayayım,UP olsun bekleyeyım burada bende ıyı geceler
Defnemmmmmmmm Misssimsek benım vucudum kılo almaya cok musaıt normalde calısıyordum korona dan dolayı evde kalınca bogazım durmadı 20 25 kılo felan aldım😔 bende ve doğum yapmama ragmen 5 kilosunu felan verebildim doğumdan sonra suan hala kılo almaya devam ediyorum veremıyorum😒 dıkkat etsemde 😔
Defnemmmmmmmm Cinarimm5 normalde sezeryan dan hamen sonra dıyolar ama o can acısına mumkun degıl zaten doğru duzgun doğrulamıyosun Bı kac gun daha doğrusu bebegıni dusunmek ten korse hıc aklına gelmiyor bıle
Defneannesi_ Cinarimm5 en başta iki ay sonra takmaya çalıştım ama bir gun bile takamadim beş ay sonunda takabildim ama o da toplasan 10 gün sürmedi
Yesimyusuf Hiç sıkıntı etme güzel anne düzelir ben 22 kilo aldım suan hic birşey kalmadı yaramda hafif iz kaldı 48 le hamile kaldım 70 le doğuma girdim suan 52 kiloyum bebeğim 1 yaşında 💖
Defnemmmmmmmm Naz0106 bende giremiyorum insanın psikolojisi bozuluyor baktıkca mıllet ikiz üçüz cıkartıyor ben tek cocukla yıkıldım dıyorum😂
Lilayda Naz0106 al benden de o kadar lombur lombur bir göbek kaldi hayir boyum da 1.58 ikinciye hamileyim sancaklar
Yesimyusuf Defnemmmmmmmm bende hic birşey kalmadı canım malesef ama keske kalsaydı biraz tadını çıkarsaydım kilonun ama bünyem fazla kiloyu kaldırmadı 😊
Yesimyusuf ToprakandMom kişiden kişiye değişiyor kuzum emekledikce yürüdükçe arkalarından koşuyosun kilomu kalır göbek mi 🤗
Naz0106 Defnemmmmmmmm Aynen öyle etrafımdaki herkes doğumdan önceki kilosununda altına düştü ama ben kapılardan geçemiyorum. Eşim diyorki sıkıntı yapma ben kapıyı genişletirim😂
Defnemmmmmmmm Behice_ensar diyete baslamayı dusunuyorum ama emziren anne ıcın 5 kiloya kadar vermek normalmiş da korkum diyette ya sutum kesilirse yada azalırsa aslında benım sıkıntım asagı ya doğru sallanan gobek karnımı ıcıme cekıyorum asagı ya doğru bıldır bıldır sallanıyor😒😔
Behice_ensar Defnemmmmmmmm ben başladım ama bi faydası olmadı 5 ay da 9 kilo anca verdim biraz daha büyüsün ek gıdaya geçince sıkı bir diyet ve spor işi çözer diye düşünüyorum inşallah 🤗
ToprakandMom Lilayda hahah 😂😂 ayy valla bende öyle. Aşı yaptırmaya gitmiştim sağlık ocağına kaç aylık Hamilesin diyor 🙄 Dedim 9 aylıktı şimdi 8 aylık biz geriye doğru gidiyoruz🤷♀️
Naz0106 Lilayda Boyum 170 benim ama hep 60 kilo falan olunca göze şimdi çok batıyorum kilo değilde şu göbek gitsin önce sonra kiloyu hallederim😁