16032018nisa Kızım 2.5 yaşında gündüzleri tuvaletini yapıyor. Ama geceleri katiyen kalkmıyor. Ve altına yapıyor 1 hafta denedim ama yok sürekli altına yapıyo ve en sonunda bağlamak mecburiyetinde kaldım. Nasıl alıştırıcam geceleri
balcicegin_annesi 16032018nisa gece altına işediği aralığı takip edip onu o esnalarda uyandırmanı tavsiye ederim başta biraz mırın kırın ediyorlar sonra alışırlar tabi gece uyumadan önce su verme bu şekilde daha da çok yapıyorlar normal suyunu içsin fazlası hariç ☺️
16032018nisa balcicegin_annesi denedim ama çok ağlıyor uyandırınca tuvalete oturtamıyorum ayaklarını kap katı yapıyor açmıyor oturmuyor kazık hibi oluyor daha dogrusu
balcicegin_annesi 16032018nisa hadi ya öyleyse bi kaç gün gece yatmadan 1,5 saat önce su vermeyin sonra yatmadan da tuvalete bi götürmeyi deneyin öyle de yapacak mı 😕 bu işler de zormuş ya benimde 2 yaşına girdi yeni bende buçuk olunca kesmeye başlayacağım gözüm korkmadı değil hani
16032018nisa balcicegin_annesi yatmadan önce götürüyom zaten o zaman yapıyo sıkıntı yok ana uyudumu kalkıpta gitmek istemiyo işte çok zor bu işler allah sabır versin annelerimize