Fatoserin https://imgyukle.com/i/5YobBn kızlar çok özür dileyerek paylaşıyorum oğlumun poposu böyle bilgisi olan varmı acaba🙏
Kayra_Hatice Fatoserin arkaşım isirik gibi duruyor ama bezden kaynaklı sanırım sarı kantoron yağı kullanıyorum ben hiç nir zararı yok pişik isirik yara hepsine bire bir doktorda önerdi
efuchan Fatoserin mantar pişiği olmuş tryosyd verdi doktor bize günde 2 defa 3 güne geçiyor Normal pişik kremi geçirmiyor
balcicegin_annesi Fatoserin mantar canım o doktora git bi krem verecek artı da pişik kremi verir ikisini bir kullanacağın bir şey büyük ihtimalle benim kızımdada olmustu hemen geçti
Seraysarp Canım bez değiştirdin mi hiç? Ben bez değiştirdiğimde böyle olmuştu eski bezinden aldım düzeldi.
Fatoserin Synmannesi ıslak mendil hiç kullanmadım canım oğlum 5 aylık ilk iki ay sleepy kullandım 3 aydır molfix ama daha yeni oldu
Rumeysa11 Gida alerjisi olabilir benim oğlum alerjik bi bebek alerjisi olduğu zaman poposu böyle oluyor bence bi doktora gitmelisin geçmiş olsun canım
EJDERYAA Bende özür dileyerek bişey söylemek istiyorum mümkün olduğunca çok bekletme postunu önerileri al sonra sildir resimleri herkes görüyor diye biliyorum ve dünyamız artık kirli kimin ne düşüneceğini bilmiyorum sapıklar heryerde 🤦♀️
BetulAhmetEr Canım merhaba benim oğlumunda öyle olmuştu mantar travazol krem yazdı doktorum 2 sürmeye hemen geçiyor.Her altını değiştirdiğinde sür geçene kadar
Miniminiprens Fatoserin aynısı benm oğluma oldu doktor iltihap gibi olmuş dedi. Bi merhem verdi 2 güne bile değişti daha da olmadı şükür