Happygirl8 Defnedilan34 ben de artık en ucuza bakıyorum bebek ortalama en çok 5 kere giyiyo kıyafeti küçülüyo hemen 😃
Sinem2 Defnedilan34 alışveriş yaptınız mı hiç kalitesi nasıl, yorumlar hep güzel ama , bakiyorum beğendiğim şeyler hep stoklar tükenmiş oluyor
Defnedilan34 Happygirl8 evet öyle sadece ayakkabı mont iyi yerden alıyorum okadar bi pijama takımına 100 lirada versem maksimum 4 5 ay giyiyor okadar 😂
Elif_13 Sinem2 canım en ucuz bebek markette ben bı kere yaptım memnun kalmadım makınaya bı kere attım cekıldı renkleri soldu hep gıydıremedım bile
Defnedilan34 Sinem2 yaptım daha 3 gün önce geldi ürünlerim çok güzel yıkadım çekme solma olmadi ben memnunum
tubbaaa Sibelemrehiranur LC den alıyorum canm kaç aylık bebeğin 1 yaştan önce daha cabuk küçülürdü instgramda babycapa ile bebecimo iklimbebekden alırdım 3-4 defa giyer kaldırırdım şimdi eskisi kadar hızlı kilo almıyor 15 aylık indiirmde LC den alıyorum bide h&m canm uzun giyiyor bi kış giyeceği şekil alıyorum dün yaptım alısveris oyle aldım
Zahidenur79 En ucuz bebek markette evi için pijama falan ordan aldım 5 kez alışveriş yaptım gayet güzel parasına göre kaliteli mont falan LC Waikiki den