Nur1 Kızlar iyi akşamlar benim oğlumda mukuslu kaka oluyor 6 buçuk aylık bir süredir böyle süt alerjisi diye düşünmüyorum çünkü ek gıdaya geçince yoğurt verdim baya baya yedi ve sevdi süreklide verdim hiç bir döküntü kızarıklık kakada nokta kan olmadı başka bi sebebi olabiliyor mu bilginiz var mı ?
Sevil Nur1 aynı benim kızımda öyle 4 aylık 1 aydır mukusu kaka var kaka testi yapıldı gizli kan çıkmadı pazartesi özele götüreceğim bakalım ne dicek doktor.Burun tıkanıklığı var 3 aydır geçmeyen ve mukus başka belirtimiz yok.
Sulegorkem Nur1 burun akıntısı varsa balgam yapıyodur onuda kakasıyla atıyordur ama doktorunuza gidip bir danışın
momanddad Aynı durum benim kızımda da oldu.Diş çıkarma döneminde ve rota virüsü aşısından sonra olabilir.Bir süre sanki süte alerjısı varmıs gibi süt ve süt ürünlerine ara verin ve kakayı gözlemleyin.
Nur1 momanddad ben rota aşısını yaptıramadım 2 buçuk aylıkken ateşlendi hasta oldu onunla uğraşırken arada kaynadı doktorumuz ebemizde uyarmadı zamanı geçti 😬
Nur1 Sulegorkem olabilir canım sürekli serum fizyolojik sıkıp burnunu temizliyorum malum kuş ve burunda sümük birikiyor 😀
Nur1 Gizemege hayır yaptırmadım başka şikayetler olmadığı için üstüne ek düşmedim ama kafamı kurcalıyor biraz
Sevil Pelins 3 aylık olana kadar çok yaşlıydı kolik bir bebekti 3 aydan itibaren azaldı rahatladı şuan iyiyiz
Nur1 Uraz16 doğrudur canım benim doktorumda pek önemsemedi çünkü kilo alımı gelişimi çok iyi ve başka şikayeti yoktu
Aysegulisaa54 Nur1 bende fizyolojik serumla temizliyorum sıkınca yutuyor ya acaba etki edermi anlamadm