Zeynepeymen Kızlar bebeğim cok fazla bi sekilde sarı kustu dünde kusmuştu carsaf yastık ıslanack derecede rengide sarı neden olabılır midesinimi üşütmüştür acaba basına gelen varmı yardm edin lütfen 😰
Eymenimo Zeynepeymen sütünüz sarı ise ondan da olabilir ama ıslatacak kadar sarı kusması normal mi bilmiyorum
Htc Zeynepeymen ilk gelen sütler sarj o yüzdendir o da nasıl kustuğu önemli sanırım ağzının kenarından süzülme şeklindeyse sıkıntı yok peynir şeklindeyse de sıkıntı yok demişti doktorumuz fışkırarak bir avuç dolusu kusarsa getir demişti
AHFKASAP İlk haftalarda gelen süt yani kolostrum sarı renkte oluyor. Belki o nedenle sarı kusmuş olabilir. Ama yine de doktora götürmenizde fayda var bence 😊
Htc Zeynepeymen emerken kafasını yüksekte tutp yatarkende yattığı yatağın baş kısmının altına yastık koyup yükseltmeyi deneyin bakalım öyle de kusacak mı
deletedmom01 Zeynepeymen Canım benim ablamın kızında oldu doktor safran kusuyor dedi mideyle alakalı yani bi götür göster bence
Asel Zeynepeymen ilk gelen süt kolostrum yani sarı renkte oluyo muhtemelen biraz fazla emmiş olabilir sızıntı şeklindeyse endişelenicek bi durum yok diye biliyorum ama bi sağlık ocağına falan göster istersen nolur nolmaz
Narin Dün gece benimkide öyle kustu foşş diye yatak ıslandı:( sütüm sapsarı henüz 8 günlüğüz kolostrum sütü hala geliyor sanırım.Önemsememiştim ama yorumlar korkuttu şimdi beni
Srpege Zeynepeymen bizim de öyleydi reflüymüş beslendikten hemen sonra kusuyor süt kesini gibi beyaz değil çünkü henüz sindirilmemiş. Artık beslendikten sonra kucakta dik pozisyonda bir 10-15dk duruyor sonra reflü yatağına yatırıyoruz daha iyi. Altını değiştirirken falan da başının altına yastık koyup yükseltiyorum. Bizim ki böyleydi
Elmayanaginannesi Srpege benim de bebeğim iki kere sarı kuştu hardal rengi gibi sonra yeşile döndü doktor da tam bilgi vermiyor
Elmayanaginannesi Zeynepeymen canım ne durumdasınız şimdi benim bebeğim de sarı kustu sonra doktora geldik hem sarılık da çıktı mavi ışık veriliyor sonrasında yeşile döndü kusmugu sizde yeşil renk oldu mu