Tugbakadir Balkizinannesi18 benim oğlum 10 aylık ama süreçten dolayı kontrole gidemedik. 9 aylıkken 10 kilo idi.
Asafsmomm Balkizinannesi18 şuan 10 aylık oldu ama 9. Ay kontrolünde 76 cm 9.500 kg dı biz artık neredeyse tamamen ek gıdaya alıştık sabah ve akşam günde 2 kere olmak üzere devam sütü alıyor oğlum 😍
RmznElf ppzeynep iyi akşamlar. 2 yıl önce yazmışsınız ama acaba çocuğunuz şuan kaç aylık kaç kg. 1 yaşında kilosu kaçtı. Hangi aydan sonra kilo alımı durdu yada yavaşladı acaba
tde_kbr 9.200 ama prematüre benim paşam, 7 hafta erken doğdu ama yakaladı sanki ayındakileri. Ben de boyları merak ediyorum kızlar prematüre olduğu için. 71 cm erkek bebeği. Sizin bebişlerin boyları nasıl
tde_kbr 9.200 ama prematüre benim paşam, 7 hafta erken doğdu ama yakaladı sanki ayındakileri. Ben de boyları merak ediyorum kızlar prematüre olduğu için. 71 cm erkek bebeği. Sizin bebişlerin boyları nasıl
tde_kbr ppzeynep biraz boyumuz kısa bizim galiba. 47 cm doğdu çok da kısa doğmadı ama bana çekti yavrum herhalde 😅
ppzeynep tde_kbr 52 cm doğdu oğlum. Demek ki ikisi de çok güzel uzamış. Önemli olan doğuma göre durumları. Maşallah.😊