deryardakayra Kızlar oğlum 6 aylık bu gün bıngıldağında çöküklük farkettim çok korktum acile götüreyim dedim bide internetten baktım susuzluktan olur yazıyo ama ne kadar zamanda düzelir acaba başına gelen varmı başka bi sebebi olabilirmi 😥
Mirayse deryardakayra benim kızımdada ara ara olup geciyordu aynen susuzluktan yazıyor. 4yasında bir problem yok kafasında
elizinannesi-19 deryardakayra sıvı kaybı olduğu zaman çöküklük olur. Bol sıvı verim su verin. Korkmanıza gerek yok ☺️☺️Benim kızımda da oluyo ara ara o gün bol bol sıvı ve su veriyorum ertesine güne bişey kalmıyor
deryardakayra Baby_Mila emziriyorum baya su da verdim dünden beri ama hala düzelmedi 😥bu gün sebze püresi falan yedirmicem sadece emziricem inşallah düzelir
deryardakayra Baby_Mila inşallah habire bakıyorum kafama çok takıldı 2.çocuğu büyütüyorum hiç böyle bişeye rastlamadım
Baby_Mila deryardakayra her bebek farklı şimdiki bebekler daha da farklı o kadar üstlerine düşüyoruz yinede olacak oluyor
deryardakayra Baby_Mila Rabb im evlatlarımızla imtihan etmesin,çaresiz dert vermesin güzel Rabb im 🤲🤲🤲