Boncugumm Deletedmom16 7 aylığız geçmedi kiminin 7 ayda kiminin 1 yaş da geçiyormuş ama bebekten bebeğe değişiyor. inşallah tez zamanda geçer bizim doğdundan bu yana var alerjimiz senin bebeğin kaç aylık
Deletedmom16 Boncugumm 3 olucak canım yenı başladı bizdede sürekli kusuyordu tıkanıyordu en son kanlı kaka olunca besin alerjisi dendiözsl mamaya baslattı doktor onuda sevmedi
Deletedmom16 Nurhanalp sıvıyağdı canm baskada değişik bişey demedimki şeftali falan yedim meyve olarak hangisinden oldu bilemedim valla çok zor ya bişey yenmedıkçe
dertlikerkenez Deletedmom16 pirinç alerjen ürünleri listesi 2. Kategoride yer alıyor. Siz yine bu durumu teşhisi koyan doktorunuza bir danışın. Belki farklı birleştir ya da diyetinizi değiştirir. Geçmiş olsun🙏🏻☺️
nickimikili Sev-sev bebeklerde alerji testi yapılıyor 3.-4. Aylarda iki kan 4. Aydada bir deri testi yapıldı çocuk alerji profesörüne gidiyoruz
Cherry5 Deletedmom16 olur olur hiç merak etme, 6.5 aylık olduk hiç mama içmedi daha oğlum. Gelişimi de önde 🙏🏻
Cherry5 Deletedmom16 bize dokundu taze fasulye ve bezelye. İlk başta kan oluyordu ikisinde de. Bezelyeyi artık yiyorum tolere edebiliyor, fasulyeyi henüz denemedim tekrar