Yegino Minikuzu benim kızım yaşına girecek yeni yeni yürüyo bende düşündüm ama hızlı giderse düşer mi acaba çok arada kalıyorum 🤔
tubbaaa Minikuzu bende kullanıyorum 7 aylık aldık pek ilgisini çekmemişti bide hızlı gidiyordu biz ne kadar göstersekte sürerken. Şimdi 14 aylık yaşından sonra daha cok ilgisini çekti hala sürüyor onu bendekibaşka marka
Minikuzu Humaervakusunannesi fotosunu atabilir misiniz? Boyutu yazmıyor merak ettim küçük olur mu diye
Minikuzu Humaervakusunannesi maşallah yavrunuza. Çok teşekkür ederim baya güzelmiş umarım yetişti alırım.
[silindi] Annebal yürümesi için destekliyor canm ben başka bi markanınkini almıştım ama hepsinin işlevi aynı.
Humaervakusunannesi Minikuzu insllah alirsiniz hala kullaniyorz biz orda 6 aylik flaandik smdi 13.5 aylik
[silindi] Annebal herhangi bir tehlikesi yok yani ilk zamanlar alışması için zaten sizinde beraber olarak sürmeniz gerekiyor ki hem dengeyi sağlasın hemde kullanmayı öğrensin sonrasında tutunarak bütün evi gezmeyi öğrenicek.
Sevde123 Ben aldım kızım 6 aylıkken ama benim kızım pek sevmemişti zaten onunla da yürümedi şuan 2 yaşında daha çok ilgisini çekiyor 🤣