Bebekk1 Kızlar merhaba 8 buçuk aylık oğlum var odadan mutfağa geçtiğimde arkamdan ağlıyor tuvalete bile zor gidiyorum aynı durumu yaşayan var mı
Sefalarlahayat Bebekk1 oğlum 10 aylık aynı şekilde. Nereye gidersem deli gibi bağıra bağıra onunla konuşarak gidiyorum tuvalete bile dene istersen 😂
2prensesannesii Bebekk1 ben iki cocuk büyüttum ikiside 3.aydan sonra arkamdan aglardi bunalmistim artik valla isiniz zor alıştırın ama hemen almayin kucaginiza yavas yavss alisir 8 aylikmis zaten
Kubranoyan Bebekk1 aynı postu ben açtım ve bizim gibi birçok anne var sanırım bizim de kaderimiz bu 🤦😕
Kumrununtanesi Daldığı anı bekleyin derim ben ama daha çok küçük yalnız başına kalması için daha 2 yaşımızı tamamlamadık yeni yeni bırakıyorum yalnız başına
Bebekk1 Kumrununtanesi oyun oynuyor arkası dönük bi şekilde benim gittiğimi hemen anlıyor ağlamaya başlıyor
Deletedmom423 Bebekk1 babasının arkasından ağlıyor işin kötüsü akşam olunca ben mutfakta iş yaparken hem benim.yanimda olmak istiyor hemde babası da yanımızda olsun istiyor 😂😂