eymeninannesibusra Bebeğim 6ay 14günlük 6ay asisindan önce gunde 3kere kakasini yaparken 6ay asisindan sonra kakasini 3gunde bi yapmaya başladı kabiz değil gibi huysuz da değil of niye böyle ki hiç böyle olan oldu mu
Tubaeylul Benim bebegimde 2 aylik olana kadar gunde 4 5 kez yapardi 2.ay aşısından sonra 6 gunde binyapmaya basladi suan 4 bucuk aylik hala 6 gunde bir kaka yapiyo kabizligi herhangi bir sıkıntısı yok :)
Emiraysima Tubaeylul benim kızımda dogdugundan beri haftada 1 kez kaka yapiyordu simdi 1 haftadi gunder 4 5 oluyor ve yeşil neden olabilirki🤔
Tubaeylul Emiraysima üsutmus olabilir yediklerinizden kaynakli olabilir salya uretiminden kaynakli olabilir canım bazen cok sık kaka yapincada oluyo. Bebisinde sıkıntı yoksa cokta uzme kendini benimde oyleydi
eymeninannesibusra [bilinmeyen] ay öyle de insan kafaya takiyo ışte bide korkuyorum yapmadikca içinde sertlesir kabiz olur daha zor olur diye
eymeninannesibusra [bilinmeyen] veriyorum en gidalarda sebzelerin içine mutlaka koyuyorum ama ışte yapmiyo değişik bj durum 😒