Asyammmm Ankastre set alacam o kadar çeşit o kadar değişik marka var kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz bana siz hangisini kullanıyorsunuz ve alırken neye dikkat etmeliyim
alyatosum Asyammmm canım ben Vestel siyah cam ankastre kullanıyorum . 5 senedir Ocak davlumbaz fırın mikrodalga tık dememiştir çok memnunum ama keşke siyah olmasaymış 🤦🏼♀️
Selcan Asyammmm siyah almayın bunu diyebilirim bosch iyi ona bakabilirsiniz. Siyahta sürekli silmek gerekiyor en ufacık bir toz olsun başka bisey acayip belli ediyor yada çizik oluştuğunda onuda çok belli ediyor siyah almayın onun için 😊
Purposeless Asyammmm arçelik kullanıyorum 3 senedir çok memnunum bence siyah ve gri rebkten uzakdur çok sıkıntılı
Asyayse Asyammmm siyah olmasinda marka cok farkedermi blmiyorjm. ama izgarqlari dokum aldigim için xok pişmanım. döküm sıcakken limon sicrasa beyazlılar yag wicrasa izi çıkmıyor ve ısiyla zamanla beyazlılar kac kere servis çağırdım. abla sen fazla titizsin beyazlar bu zamanla diyor tabi ben daha alali 1 sene olmadan bunu söylüyor servis. benim beko izgaranin döküm olması dışında sıkıntım yok ama bidaha alsam silverline yada bosh alirdim
Asyammmm Purposeless ya öylemi siyah almayı düşünüyordum beyaz diyorsunuz yani bide mutlaka özelliği şu olsun dediğiniz bir şeyi var mı
Emir123ali Asyammmm profilo beyaz eşyacı bir arkadaşın önersi bosch markasıyla aynı fabrikadan çıkma ve bosch sadece adı var profiloodan şaşma
Esesra Asyammmm siemens siyah cam kullanıyorum toz, kir, el izi ne varsa belli oluyor. Sürekli temiz tutmak gerekiyor. Siyah önermiyorum ama Siemens kesinlikle öneriyorum. Çok kaliteli şimdiye kadar hiç bir ürününde ufacık bir sorun yaşamadım.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Asyammmm Ben ferre magician ankastrr kullanıyorum beyaz. Benim için en önemli şeylerden biri fırındı. Gırın tepsileri çabuk soğuyor leke tutmuyor. Fırın cok fonksiyonlu gömme tuşlu çocuk kilitli. Turbo fanda 3 tepsi aynı anda pişiriyorum. Hiç birinin kokusu bir irine geçmiyor mis gibi oluyor. Ayda 5-6 kez çalışıyoe ve bir kere bile 80 tl yukarı görmedim. Davlumbaz cok güclü emiş.gücü ev kokmuyor. Ocak ise en küçük gözü bile vestelin falan orta tözünün en çok yananından harlı yanıyor. Temizliği kolay görünüşü şık. İlgi vüzel fiyat siğer amrkalara görw makul Türk malı. Gözüm kapalı öneririm. Helsiburada Ferre satıcısından aldım 1 günde elimdeydi. Kusursuz bir şey. 😍
mirayilknurtolga Asyammmm bosch 👍 Fırın ve davlumbaz neyse de siyah ocak sürekli temizlik istiyor 😅 ama temiz oluncada çok şık duruyor 😁
kereminannesiaslii Asyammmm ben bosch kullanıyorum güzel memnunum ama siyah aldım beyaz kullananlar daha memnun temizlik acısından.eger bidaha alirsam.beyaz alırım
Gokturkcum Asyammmm daha az önce aldık bizde Bosch’tan🙊 öncesinde ben biraz araştırmıştım tabi diğer eşyalarım da Bosch olduğu için tercihim o yönde oldu. Model olarak bilmiyorum ismini ama fırınının kendi kendini temizleyebilme özelliği var sadece arka duvarını değil yan kısımlarını da ayarlanan programa göre temizleyip en son çıkan külü fırının tabanına bırakıyormuş yani en sinir olduğum şey fırın temizlemek diğer işler bi şekilde oluyor ama fırın temizlerken istediğim sonucu da tam olarak alamadığım ve artık bebişim de olduğu için böylesi bana mantıklı geldi 🙏🏼😍 fırın davlumbaz ve ocak beyaz cam👍🏼🤍
Yenievliiiiii Asyammmm beyaz tavsiye ederim. Marka olarakta ben ferre white 3 lü ankastre kullanıyorum.markasjnı ilk kez duymuş olabilirsiniz ama Türk markası ve servis agı geniş. Özellikleri güzel. Fiyatı piyasadaki beyazlara göre çok uygun. Bi bak derim. 3 yıl olucak alalım çok memnunum
tamamnursakinn Asyammmm Siyah her alanda çok sıkıntılı fikrimce. Kayınvalidemin tezgahı ve ankastresini siyah almışlar. Hiç bir şekilde o tezgahın suyu kurumuyor. Bende ıslak tezgah hiç sevmem. Elimde bez habire tezgahtayım. Ankastresinide ne kadar silersem sileyim yepyeni olduğu halde silinmemiş gibi oluyor. Marka kullanış açısında fikrim yok ama renk olarak siyah tavsiye etmem 🤷🏻♀️