aLmisMomSs Merhaba hanımlar bu 4. Ay aşısı nedir ne değildir? Beybilere nasıl etki ediyor ateş huysuzluk uykusuzluk falan yapıyor mu?
Betultasss aLmisMomSs Merhaba 2 hafta önce yaptırdık bizde çok fazla huzursuzluk yaptı ateş yapmadı 2 gün çok huzursuzdu sonra düzeldi 😌🙏🏻
aLmisMomSs Mucizemveben90 Betultasss bizimki çok husursuz 🥵 zaten husursuz olan bebek nasıl husursuz oldu peki ne yaptı ne yapmadı kusura bakmayın soruyorum çünkü kızımı mutlu edemediğimi ona iyi bakamadığımı düşünüyorum artık hep husursuz
Betultasss aLmisMomSs Benim kızımda öyle hep kucak istedi sürekli mıkırdandı sürekli kucakta gezdirdik oturmayı bile kabul etmedi ne demek lütfen böyle düşünmeyin bu günler geçiyor her anne özeldir ❤️💫
Mucizemveben90 aLmisMomSs aynen hep kucakta ayaktaydık ına ragmen mızırdandı keyifsizdi suratı gep ağlama modundaydı umarım gecer bu gunler 5 ayda 5 yaş yaşlandım walla
aLmisMomSs Çok teşekkür ederim zaten huysuz olan minik bakalım ne kadsr daha huysuz olacak Minik_Asia HilalA Mucizemveben90 Betultasss
HilalA İki hafta önce olduk bizde 2. Ayda vurulan aşıların ikinci dozunu yapıyorlar. İlkinde ateş olmadıysa bu da yapmaz demişti doktorumuz. Ama ilk defa ateşlendi sabah vuruldu aşıyı akşamında ateşi vardı. onun dışında huzursuzluğu yoktu