[silindi] Merhaba. Yenidoğanlar için anne memesine benzeyen biberonlar varmış galiba. Önerebileceğiniz bir marka var mı
Seymaaa [silindi] dr browns cam biberon kullabilirsiniz. 8 aylık olduk hep onu kullandım ve meme reddi de yaşamadım
mehtapimat [silindi] Dr.Brown biberonun üzerine tanimam kizim 1 aylik meme+mama gidiyoruz cok memnunum
Mintos Avent kesinlikle benim bebeğim 27 günlük daha ilk denemede hem soothie emziği hem biberonunu hiç zorlanmadan aldı anne memesine çok benziyormuş
Emelimsi Seymaaa ya bende almıştım hatta iade ettim sonra çünkü sallayınca akıyordu deliğinden:(( bu gaz için aparatı olan ve geniş ağızlı olan değil mi?
Seymaaa Emelimsi aynen gaz aparatlı olandan ben çok memnunum hala da devam ediyorum başka hiç denemedim biberon
CeyNur Chicco aldik tavsiyeler uzerine ama emme reddi yasiyoruz simdi keske cok arastirmasaymisim da gozume ilk gozukeni alsaymisim diyorum😑
Emelimsi Seymaaa peki kaç ml? Ben tekrar şipariş vereceğim. Kızım 6 ayı bitirdi.. 150 ml yeter dimi? Yoksa daha büyük mü almalıyım? Son olarak ise cam mı yoksa pp mi? Tavsiyekerniz için şimdiden teşekkürler
Seymaaa Emelimsi 150 ml kullanıyorum hem meme hem mama olunca bana yeterli geldi inşallah sizde memnun kalırsınız
KumsalPoyraz Avent almayın meme reddi yaşadım diğerlerini denemedim ama aventi kesinlikle tavsiye etmem oğlumu 2 kızımı 2 buçuk aylıktan beri emzirme savaşı veriyorum mama takviyesi yapıyorduk avent ilk başlarda iyi gibiydi ama meme reddi yaşadım biberonu almadan susmuyorlar artık meme verince ağlıyorlar