ankarahanimefendisi Kızlar 11 aylık oğlum var anne sütü alıyordu ama iki üç gündür sütüm birden kesilircesine çok azaldı. Stres korku falan yaşamadım ve her zamanki gibi beslendim su içtim. Neden olmuş olabilir doktorada gidemiyorum. Adet olmak üzereyim acaba ondan mı oldu diyeceğim ama çok azaldı ciddi derecede. Ve daha önce adet olduğum da böyle bir durumla karşılaşmadım. Zamanı gelene kadar emzirmek istiyorum ama ne yapacağım bilemedim😞
ankarahanimefendisi ankarahanimefendisi Emzirmeye çalışıyorum süt gelmeyince ısırıyor şimdi bir de korku oluştu bende ya ısırırsa diye ne yapmalıyım
SDM25 ankarahanimefendisi aslında göğüsler bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor bende de bir ara öyle olmuştu sanki sütüm kesildi gibi ama emzirmeye devam ettim sonra normaleşti bu yüzden devam edin geçici bir durumdur
Nisan_35 Düzenli sağım yaparak ben çoğalttım bi anda azalmıştı benim de bir de her gün beyaz üzüm inanılmaz etki edicek görüceksiniz
ankarahanimefendisi SDM25 ya aç değilken yada süt gelmediğinde ısırır onu iyi biliyorum. Diş çıkarma döneminde olabilir ama emmek istiyor gelmiyor
Akademikanne Aynı sorunu ben de yasiyorum, 11,5 aylık kızım var, benimki emmek istemiyor artık ve sütüm de iyice azaldi. Diş çıkarıyor şuan, sonrasında döner mi memeye bilmiyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. Emzirmeyi bu kadar erken bitirmek istemiyorum…
ankarahanimefendisi Akademikanne bende öyle yaa bugün süt sağma makinesi alıp sağacağım bakalım ama benimki emmek istediği halde gelmiyor
Nisan_35 ankarahanimefendisi ben bilmeden biberon emzik kullanmıştım memereddi sebebiymiş çok uğraştım döndürmek için o esnada sütüm de kesildi ama pes etmedim alıştırma bardağıyla verilmesi lazımmış ben haftada bir okula gidiyorum beş aylıktı bebeğim eşim alıştırma bardağıyla verdi onunla içiyor şu an altı ay dört günlük bineron emzik asla yok aklınızda bulunsun
Nisan_35 ankarahanimefendisi bu arada göğsünüzü de teklif edin durmadan ben süt kesilen memeyi de hep verdim bağırana kadar çekiyodu bebeğin vakum gücü makineden fazlaymış bi de psikolojik boyutu var bebeğiniz çektikçe süt üretimi artıyor