Birgul 7ayligiz kahvaltida degisik biseyler veriyomusunz her gun her gun ayni seyleri yiyor yumurta sarisi labne yogurt meyve pekmez bazende bebe biskuvisi.degisik tarflerinz var mi ?
Sarikuzumalp Birgul pankek yapabilirsin, zeytinli omlet, tarhanalı omlet, avakadoyu oyup içine yumurta kırın ve fırında pişirin mesela efsane kahvaltı üzerine de kaşar serpiştirin çok faydalı.
TalentedMom Birgul ben kahvaltısına yumurta sarısı labne dövülmğş ceviz anne sütü ve el yapımı yufka koyuyorum
Birgul Sarikuzumalp avokadoyu yarin deniyorum cok hosuma gtti hemde cok besleyici cok tesekkur ederim🙏🏻 Peki yumurta biraz sivi kalsa bisey olur mu ki
TalentedMom Birgul köylerde saçın üzerinde sert yufka yapıyorlar ya onu ben rondodan geçirdim biraz da ondan ekliyorum bebe bisküvisi çok zararlıymış yufkayı un su ve tuzdan yapıyorsun kendinden yapabilirsin saha faydalı
bitterdelisi24 Birgul masallah gene sende cesıt var :)) bende haftaya gecıcem ek gıdaya.. artık yardım edersın bana ☺️
Balkizlarim Birgul pankek krep menemen patates kızartma her gün farklı veriyorum bazende yumurta kendi yaptığım lor tereyag kendi yaptığım meyve suyu
Birgul Ama menemeni yumurtann beyazi olmadan nasil yapiyosunuz? Bi de korkuyorum pankek yutablr mi ki?
Birgul TalentedMom evet evet biliyorum onu pazarlarda falan satiyolar burda alayim ya cok saolun corbalra falanda konur aslinda
Birgul bitterdelisi24 canim ooo ne cektim ben ne oturdum agladim sinirden ama bos yani goz yaslarima yazik olmjs her gun usanmadan deniyceksin mecbur.smdi smdi daha agzini aciyor ondada isine gelene.hic zorlama ama ustelersen terste tepebilir.
bitterdelisi24 Birgul yandık desene bazı cocuklar da ne versem yıyor ya.. ınsallah ıstahlı olur gercekten ıstahsız bebek cok zormus hastalıgada davetiye cıkıyo bu sefer
Birgul sokomel vallahi canim bende bende yumurta sarisini formul mama ile aciyorum damagina yapisir diye