Cidocan Merhaba, prima premium care 4 numara bez uyguna satmak istiyorum. Bebeğim için stok yapmıştık ama erkenden küçük geldiği için 5 numaraya geçmem gerekiyor. İhtiyacım olduğu için satmak durumundayım. 3 paket 47 3 paket 52 olmak üzere toplam 297 bez var 4 numara fiyatı 280 TL dir. Şöyle ki piyasadaki bezin adet fiyatı 1,26 ve 1,35 kuruş arasında değişmektedir. Ben 0,94 kuruştan vereceğim. Çünkü 5 numara almam gerekiyor.. Son fiyattır.
ilknurcelik Cidocan fiyat iyi bence bende 5 numara kullanıyorum 9 kiloyken 5 numaraya geçtik normalde 11-16 kg yazıyor ama 🤔
Canaryy Cidocan 2paket 47 almak istiyorum. Gardropstan satma imkaniniz var mi? Kargo uyguna geliyor orda
Cidocan ilknurcelik ilknurcelik evet tam 9 kiloyuz erkek bebek dolayısıyla geçmemiz gerekti. 11 Kilo yazdığı için bekleyip durdum ama demek kiloyla çokta ilgisi yokmuş :)
Canaryy Ben de istanbul bahcesehirdeyim. 2 paket 47li icin yazdim da elden almak icin uzakmisiz, kargo ile de disari fiyatiyla ayniya gelir. Tesekkur ederim yine de
Aknmsr Canaryy olmuyorsa vereceksin canım aç kalmasın çocuk mecbursun ama moralini yüksek tut beslenmene dikkat et ve emzirmeyede devam et uyuduğunda da sağ bol bol su iç komposto ben soğan yedim bulgur ayran içtim rezene içtim stres yapma çok önemli