nilveannesi Aycayldrm arkadaşımın kızının 10 aylıkken kahverengiye döndü. Benim kızımında maviden elaya döndü 6. Ayda 😊
Mom095 Aycayldrm yeşilden kahverengiye dönen oldu 👀 ben😂😂😂 9 ay boyunca yeşil sonrasında kahverengi 🙃
Papatyaseverr Aycayldrm bizim baba mavi daha değişmez dedik ama mavi ela oldu sonra kahverengi oldu 😊
Aycayldrm Mahinev buyuk oglum kahve dogdu onda umut etmedim ama minnak oglum mavis dogdu baya umutlandim😂
Hemanjiomluminik Aycayldrm göz rengi 1 yaşına kadar değişir diyorlar ama eğer açık maviyse kalır. Doğduğunda koyu siyah gibiydi sonra lacivert oldu maviye geçti şimdi. Artık değişmez dedi doktor 8 aylık oluyoruz
Birannebirfurki Aycayldrm benim oğlum prematüre doğdu ilk başlarda gözleri bildiğin siyahla lacivert arasıydı şimdi açık maviye doğru dönüyo ben kahve babası yeşil gözlü 😂
Deletedmom98 Aycayldrm benim kızımın yeşil mavi döner yeşil dönmez dediler bekliyorum bakalım inşAllah kalır böyle 🥰
Ygz30 Benim oğlum 10 ayla gidio doğduğunda lacivertli yeşildi şuan yeşil çimen yeşili gibi dönermi bilmiyorum
Mahinev Aycayldrm kız bnm de yeşil babam ablam mavi hep bizm taraf bari dedim yeşil olsaydı gitti kahveye döndü😀
Fatmaliatilla İlk doğduğunda gözleri maviydi şu an beş ay 18 günlüğüz gözlerimiz yeşil inşallah böyle kalır