Mommyy70 Belki kızımın karın ağrısı vardır diye bundan aldım iki gün kullandım kabız oldu daha kotu oldu bıraktım gecenlerde tekrar kullandım iki gün yine aynı kabız. Acaba ilk zamanlar böyle mi oluyo
SevgiLina_ Mommyy70 merhaba biogaia hemen etkisini gostermiyor en az 1 hafta gecmesi gerekiyor. Gunde 1 kere 5 damla. Prebiyotik oldugu icin bagirsaklari duzenler. Kabiz yapacagni sanmiyorum.
Deletedmom_50 Mommyy70 yaklaşık 3 ay kullandım, hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştık. Ama etkisini görebeilmek için sistemli bir şekilde kullanmanız gerekir. İlaç gibi çalışmıyor, içince yarım saatte etki göstermiyor yani
Buse80 Mommyy70 canım 4 aydır kullanıyorum ben çok memnunum iyimi kullanmışım diyorum hemen etki etmiyor düzenli olarak 1 hafta kullanman lazım
Masal2020 SevgiLina_ ben iki gün kullandım ağrıyı artınca bıraktım devam etmeli miyim siz kullandınız mi
Masal2020 Bizede doktorumuz verdi eğer beş gün kakasını yapamazsa direkt getirin dedi çok şükür bizde kabızlık olmadı ama karın ağrısını artırdı sanki sizin bebeğinizde karın ağrısı yaptimi
SevgiLina_ Masal2020 ben yaklasik 6 ay kullandim canim kizm simdi 10 aylik. Devam etmelisin cok faydasi var. Bagisikligi da destekliyor.
Cnsgzm Smy16 probiyotik oldugu için ilk başta bu normal bende kullanırken sanki damla daha kötü yaptı diyodum ama gerçekten 1 haftadan sonra rahatlatıyor düzenli kullanın derim