Egemenin_Annesi kaansmom sabah yumurta sarisi, muz ve pekmez ögle seftali armut püresi aksamda elmali irmikli muhallebi her iki güne birde kiymali sebze ya da yogurt corbasi.
ozgurkus kaansmom sabah tarhanalı omlet ara öğün üzüm ve mürdüm eriği öğlen haşlanmış brokoli havuç ve köfte akşama semizotu yemeği yapicam.Yoğurtla birlikte yediricem.10 aylık bebeğim.
Bsekvnz 16 aylık , öğle yemeği kıymalı dereotlu kabak yemeği ve princ plavı yoğurtla birlikte 🍽🍚 Aksamı daha düşünmedim 🙂
Papatyaseverr kaansmom kabak,havuç,kapya,yeşil biber,brokoli,minik soğan ve sarımsak azıcıkta prinç son olarak zeytinyağı katıp çorba yaptım 😊 gündüzde lor peniri yumurta sarısı avokado pekmez zeytinyağı karışımı verdim
Sdnrruznn Papatyaseverr 6-7 aydan sonra vermeye başladım e bebekte hamm diye sebzeli makarna var onu veriyorum küçücük olduğu için
Arasannesi kaansmom sabah pekmezlı muz.1 saat evvel elmalı yogurt yedı. Yatmadan da elma irmik yogurt ve bebe bisküvisi karıstırıp verecegım
Sdnrruznn Papatyaseverr E bebekteki makarna küçük olduğu için bişey olmadı normal makarna boyutumda değil zaten yanında duruyorum çok şükür bişey olmadı 🙈