Merve-HanifeDuru Selam Anneler Kızıma tarhana çorbası yapacağım lakin biraz acı ne kadar su koyabilirim nasıl yapabilirim tarif edebilir misiniz ? Teşekkür ederim 🌺☺️
Papatyaseverr Merve-HanifeDuru bizim yediğimiz tarhanayı yiyemez bebekler bebek tarhanaları var baharatsız ve salçasız yapılıyor içinde kapya biber oluyor
CankizimRavzam Merve-HanifeDuru canım bimde bebek tarhanası var 😇 çokta güzel tavsiye ederim çorba olarakta yogurt çorbası veya yogurtlu havuç corbasi olabilir
kivircik_annesi26 Merve-HanifeDuru vallaha canım benim kayınvalidem ayrı yaptı kızıma 6 ay 15 günlük 15 gündür sabahları veriyorum az zeytinyağı 1 kaşık tarhana biraz su 😊
Merve-HanifeDuru 5 ay 26 günlük doktorumuz ek gıdaya başlattı sebze tadımları yaptırdım ama tarhanada kararsız kaldım acı biraz danışmak istedim siz annelere HonKiPonKiDoNiNo
HonKiPonKiDoNiNo Bebeginiz zaten aci tarhana yiyemez, onlar icin ozel bebek tarhanalari var. Vermeyin sakin Merve-HanifeDuru onun yerine yogurt corbasi yapip verin
Merve-HanifeDuru Şuan alamıyorum onlardan evdekinden yapayım dedim lakin olmuyorsa hiç yapmayım sağolun 🌺Papatyaseverr
Merve-HanifeDuru Teşekkür ediyorum bende bim’den alırım artık bizde tarhana yapan kimse yok 😬kivircik_annesi26
Papatyaseverr Merve-HanifeDuru nerden alacağınızı bilemiyorsanız aşçı anne instagra sitesinden yada penelopeye bakabilirsiniz İnstagram oda 😊
Deletedmom348 Merve-HanifeDuru Tarhana için erken canım. 6 buçuk aylık kızım doktor tarhana 7. Ayda dedi.
kivircik_annesi26 tosbigim11 salçasız ve baharatsız yaptı ama nasıl yaptı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Çalıştığım için yaparım dedi