kirmizitilki Anneler herkes uyku eğitiminin şart olduğunu söylüyor ben calısan bir anneyim gğndüz annem bakıyor ve bu eğitimi veremez vermezsem emzirmeyi kessem bile hep uyanac agı söyleniyor tecrübeli anneler yorum yapabilir mi
Deletedmom381 kirmizitilki yoo şart degil. Çocuğun fıtratına göre de değişir gerçi benim kızımın gece uykuları çok düzensizdi ama büyüdükçe gelişti değişti şimdi 20 aylık gece uyanmadan uyuyoruz. Uykuya memede dalıyor tabi henüz memeyi birakmadik.
Eminos kirmizitilki sart degil analarimiz bize uyku eğitimimi vermis gündüz duzenli gece duzensiz uykulari vardi buyudukce duzene giriyor 17 ayda gece beslenmesini kestim su an 18 aylik
Deletedmom381 kirmizitilki evet 2 saatte bir , diş çıkarttığı zaman saat bası uyanıyordu 19. Ayda düzeldi , şimdi mesela azı dişi çıkıyor biraz zorlanıyor gece gene uyanıyor arada ama dert etmiyorum. Kesintisiz uyumuyorsa ağlıyorsa bir sıkıntı vardır gaz olabilir diş olabilir rüya görmüştür korkmuş olabilir
Eminos kirmizitilki hayir alisti artik aciktigindan degil alistigindan kalkiyorlar cunku 1-2 kez kalkiyor su iciyor bazen 1 kere bazen hic kalkmiyor elhamdulillah