Beramom Güzel anneler merhaba 2 aylık bebeğime sünnet yaptırmayı düşünüyorum erken yaptıran varmı yada önerisi olan,sıkıntılı bi süreç mi fikirlerinizi merak ediyorum
Musabzehra Beramom emin olun ne kadar erken o kadar iyi. Biz 21 aylıkken yaptık sünneti bı iki gün biraz ağrısı oldu . Ondan sonra hiç bilmedi oynadı gezdi. Bebekken çok hareket etmez bilmez daha kolay olur. Sünnetçi bile emin en sevdiğim yaş grubu 0-1 yaş grubu daha kolay oluyor dedi
zzeynep53 Beramom ben 1.5 aylıkken yaptırdım sünnet esnasında uyudu eve gelince yarım saat kadar ağladı calpol içirdik yine uyudu uyanınca hiç birşey olmamış gibi devam ettik iyi ki de erkenden yaptırmışım 1 ay oldu yaptıralı oğlum artık elini götürüyo istemsizce dönüyo erkenden yaptırmak en iyisi bi de bizim sünnet derisi yapışıkmış tıkanıkmış doktor fark edememiş iyi ki yaptırmışım
Cnsgzm Beramom hiç bekletmeyin bence bende 3 aylıkken yaptırdım keşke daha erken yaptırsaydım dedim. Narkoz vermiyorlar bölgesel uyuşturuyorlar sadece biz akşam 9 gibi olmuştuk o gece biraz ağlamalı geçti ama ertesi gün sanki hiç bişe yokmuş gibi hissetmedi bile krem ve fitil vermişti doktor onları kullandık şimdi Bi sıkıntı yok çok şükür
Beramom Musabzehra bide 2 aylık iğneleri var ctesi de sünnet yaptırmayı düşünüyorum biraz tedirgin oldum ailemdende uzaktayım tekim bakamazsam ya durmazsa falan gibi tereddütlerim var
Beramom zzeynep53 geçmiş olsun umarım bizimki de sünnet sonrası kolay geçer tek başına olunca insan tedirgin oluyo
Beramom Cnsgzm gerçekten böyle duyunca icim rahat ediyo insan ister istemez korkuyo 1 hafta 1 ay ağlar mi iyileşmez mi diye teşekkür ederim