BusraNare 3 gün önce kızıma rota ve bexero aşısı yaptırdık ilk dozlarını ilk gün iyi geçti ama 2 gündür inanılmaz ağlıyor hiç susturamıyorun 3 aylık kızım aşıdan kaynaklımı anlayamadım yaşayan var mı böyle bişeyi
Woody BusraNare bexero kas agrısı yapıyormuş.bacagıbda şişlik var mı? Aşı yapılan yere dojundugunuzda tepki gösteriyor mu? Öyleyse ilaç verin isterseniz
BusraNare Woody çok az bi şişlik var ama bacağına dokunduğumda ağlamıyor televizyona döndürünce susuyor mesala napıcağımı şaşırdım uykusu var uyumuyor daha çok huysuzlaşıyor bu sefer
BusraNare Baloglum123 özel aşı bunlar menenjit vakaları çoğaldığı için erkene almışlar ben birazdaha büyüğünce yaptırmak istemiştim aslında ağar bir aşı olduğu için ama doktorum riske atmak istemedi 😕
Baloglum123 BusraNare Tamam anladim doktor bize iki tane özel aşı var birinden birini mutlaka yaptır demisti bende ablamın kızları rotavirüsüne yakalandı çok agır gecirmislerdi bende rotayi yaptırmıştım ikisininde yapılması gerektigibi söylemedi🤷♀️
BusraNare Baloglum123 menenjitin iki çeşidi var belki onu kastetmiş olabilir siz birdaha gittiğinizde tekrar bir sorun en iyi bilgiyi o verir 😊
Goktugmom ikinci dozumuzu bugun olduk ebe agir bi asi oldugunu soylemisti ilk dozundaki bacagindaki sislik iki haftada indi yuruyemiyordu bile cocum huysuzluk 4 gun surdu diyebilirim kas agrisi yapiyordur
BusraNare Goktugmom devamlı calpol vermek istemiyorum ayrıca bir antibiyotik kullanıyor çünkü doğduğundan beri böbrekleri ile alakalı. Ama böylede çok ağlıyor napıcam bilemedim yani
Goktugmom gynde 1 kere calpol veriyorum bn 3 aylik demissiniz o zaman bi atak donemide oluyor ondan kynaklida olabilir