MomofEymen Kizlar bebegimin kulagi dogdugundan beri tüglü, döküldü ama biraz daha var. Tamamen dökülüyormu ? Dökülüyorsada kac aylikken ? 🥰
Nick MomofEymen canım benim bebeğimi de öyleydi çok komiğimize gitmişti 😬 ama 4.ayında falan döküldü tamamen
antropologanne MomofEymen Ben ilk gördüğümde ağlamıştım 😂😂 Bu ne böyle diye. Ama sonradan döküldü. Merak etmeyin🍀
Nazo2020 MomofEymen bizde de biraz döküldü biraz kaldı 5.5 aylık olduk a a tamamen terk etmed bizi o tüycükler
ErdeminAnnesii Nick bizimde öyleydi 4.aya Bi hafta var döküldü yıkarken özellikle oraya elinizi. Sürtün zaten zamanla gidecek
uzumlukekim Benim kızçemin de alnında kulaklarında ve kollarının üst kısmında vardı baya tüylüydü yani 😁 3 aya kadar hepsi döküldü simdi pamuk gibi 🥰
Mircet uzumlukekim gerçekten mi ya ilk doğduğunda üzerini değiştirirken şok oldum şimdi recep ivedik mübarek diye seviyoruz kızımı 😂
Merila MomofEymen bizde de vardı tüy hatta eve geldiğimizde eşim tutturdu keseceğim diue😃😃 zoraki ikna edebildim döküleceğine Şükür çoğu gitti azı kaldı ☺️😃
Serrabebek MomofEymen tüylü bamyam derdim kızıma o kadar fazlaydı ki ilk doğdunda şuan 6,5 aylığız eser yok böyle ufak şeylere takılmayın ☺️
Dgndrmz MomofEymen dökülüyo canım benım oğlumda öyleydi hatta sırtında bile vardı sonrasında hiçbi tüy kalmadı :)