sherlock_mom İdrar yoluna ne iyi gelir maydanozun iyi geldiğini biliyorum ama sütü azalttığı için yiyemiyorum. İlacta alamıyorum ağrılarım var doğal yollarla neler yapabilirim. Araştırdım ama bişey bulamadım
Mrs_Mert sherlock_mom bol su için. Maydonozun sütü azalttığını bilmiyodum. Bi de yoğurt sirke turşu bu tarz mayalı şeyler tüketiliyor diye biliyorum. İntertten bakın ya da doktorunuza bi sorun isterseniz
antropologanne sherlock_mom Kızılcık suyu çok iyi geliyor. Şu an mevsimi deĝil ama aktarlarda ve internette kızılcık özü olarak mevcut. Onu bulamazsanızda yine aktarlarda var, yaban mersini. Meyve halinde tüketebilirsiniz.
Filizderit sherlock_mom bende 16 gunluk taze anneyım benımde ıdrar yolu engeksıyonum oldu sanırım ıdrar yaprken agrı yasıyorum cok fena ama bol bol su ıcıyorum suanlık baska bırsey yapmıyorum
sherlock_mom Mrs_Mert suyu günlük 3 litre içiyorum zaten iyice cogalttim patliycam o derece 😂 yoğurt ve turşu deniyim. Benim doktorum telefonla yönlendirmenin doğru olmadığını söyledi yanıma gel dedi. Hastaneye hiç Cesaret edemiyorum en azından evde biseyler deniyim geçmezse giderim die düşünüyorum
Mrs_Mert sherlock_mom dediğim gibi internetten araştırın yine de ben de sistit olmuştum internette bu çözüm yazıyodu ama yine de ilaç kullanmadan geçmedi maalesef 😀
Mrs_Mert sherlock_mom hamileydim hatta ben enfeksiyon var diye gidip hamile olduğumu öğrendim 1 paket suyla karıştırılan bi ilaçtı zaten yani 1 kere kullandım geçti
antropologanne sherlock_mom Eder bence. Bir deneyin. Şimdi aklıma geldi organik elma sirkesi de çok faydalı. Bulabilirseniz eğer ondan da içebilirsiniz.
sherlock_mom Mrs_Mert hamilelikte kullanılıyosa emzirirkende kullanılır heralde eczaneye soruyim olur derse bende alıyım
sherlock_mom Filizderit nasıl dayanıyosun benimde iki gündür var kasık ağrım ve yanmam var sürekli tuvaletteyim ilerlediği zaman çok kötü oluyor bekarken de olmuştu iki hafta gitmedim dayanamayip gittiğimde bı ilaçla hemen gitti ağrısı ama bende emzirdigim icin napicagimi şaşırdım.
sherlock_mom Deletedmom381 yaa evet oda mantıklı ayaklarım kat kat olsa dahi buz gibi gidip biseyler giyiyim ayaklarıma 😊 başınız sağolsun 💐
Deletedmom381 sherlock_mom ☺️ Allah razı olsun.. büyüklerin öğütleri çok işimize yarıyor . Kocakari lafları veya uygulamaları diyoruz ama faydalarını da görüyoruz bence. 🌹
hayalperestbirealist sherlock_mom kızılcık, yaban mersini, sirkeli suyla temizlenmek, papatya çayı, limon.. annemden ve kızımdan dolayı yaptığım araştırmalar öneririm
sherlock_mom hayalperestbirealist teşekkürler bunları deniycem ama sirkeli suyu anlayamadım onu nasıl yapicam