Oglumteksebebim Kızçeler merhava ek gıdaya gdçtik biz dün akşam menüsnde havuç vardı minik oğlumun çatalla ezerek vermiştim. Bezini açtığımda kakasında havuçları fark ettim özür dilwrim belki miğdeniz kaldırmayacak ama tecrbesizim normal mi bu
_tospikannesi Oglumteksebebim normal sanırım canım bizimkidenmısır yemişti kakasında hiç sindirilmemiş çıktı
Merveeenurr Oglumteksebebim 😂😂normal normal.. Bizimkide üzüm yiyor. Bi acıyorum altını bezde üzüm dolu 😂😂
Oglumteksebebim _tospikannesi mısıra kaç aylıkken başlafınız peki 🥰oğlum yesin diye bol konserve yaptım da
Oglumteksebebim Maryhoney diyorsunuz 😂olsun ek gıda da kaza yaşamaylım da koksun sizlerde de okuyor mu boğazında kalack diye ödğm kopuyo 😬
Maryhoney Oglumteksebebim bizimkisi kağıt bile yedi ne bulsa sokuyo ağzına hala bogazinda kalabiliyo 13 aylık
Oglumteksebebim Merveeenurr ilk başta görünce bi güldüm komşk geldi ama sonra acaba normal mi diye kendi kendimi yedim bitirdim 🤭
Merveeenurr Oglumteksebebim daha neler görürsün o bezde😂Allah sıkıntı vermesin İnş hiç bir bebeğe. Iyiki yapıyorlar 🤗
Mervemerveesk Oglumteksebebim evet ilk zamanlar çok normal sindirilmeden dışarı atılması🙂 düşünsenize ilk kez katı bir şey görüyor sindirim sisteminiz 😀
Handebl Oglumteksebebim bizde mide kalmadı ki ek gıdaya tamammen geç anlarsın ne demek istediğimi 😂 bırak tiksinmeyi bide didikliyorum acaba bişeyler yutmuşmı diye 😂😂