Nazenin58 1 ay 22 gunluk bebegim var kakasini bi kac gundur cogunlukla yesil yapiyor nedeni ne olabilir yasayan varmj
havos Nazenin58 canım bu sorunu yaşadığımda soluğu doktorun yanında almıştım korkudan doktor benim yediğim şeylerden olduğunu söylemişti
Handebl Nazenin58 yediklerinizden bebek alerji oluyor olabilir emziriyorsanız size beslenme diyeti uygulanabilir canım ama doktora başvur burda çare bulamazsın bebeğin çok küçük
Lina16 Nazenin58 d vitaminine başladınız mı acaba yeni başladıysanız oda yapar bi kaç gün kesin kendi rengine dönerse eğer d vitamininden kaynaklıdır ben öyle anlamıştım
Nazenin58 Handebl farkli bisey yemedim aslinda dogdugundan beri ayni seyleri yiyorum daha snrada alerji gosterebilirmi
Adelim Ya yedıklerınden ya onsutu fazla alıyordur sutun coksa aynı gogsunu ıkı kez ver yesıl kaka sıkıntılı bır durum olmuyor genellıkle
pinorr Adelim benim bebegimde 2 ayi 7 gunluk mama degistim smilaca gcmectim kakasi yesil oluyor galiba mamadan degilmi canim bir sorun olmaz
Nazenin58 Adelim zaten tek gogsumde süt var digerinde kesildi nerdeyse cok az sut cikiyor ama yinede yesil
Handebl Nazenin58 farklı bişeye gerek yok bazı annelere peynir süt felan yasaklanabiliyor canım bebeği etkilediği için