Ilawka Zeynepomer96 aciktiginda veriyorum 3, 4 saatte bir veriyorum daha yeni basladim kucuk daha az veriyorum
Balkupummm Zeynepomer96 Mama fazla sevmiyor doktor ek gidaya yonel fazlalastir dedi bende o sekilde yapiyorum mamayida gunduz 2 defa falan zorla azda olsa yiyor
Yasemin94 Zeynepomer96 10 ay olmaya az kaldı gece sadece 1 kere gündüzde 2veya belki 3 kere içiyor bazen 6 ölçek yerine 4 verdiiimde oluyor tamamen tokluk durumuna göre veriyorum
Deletedmom348 Zeynepomer96 Geceleri 2 kez uyanıyor onunla beraber 6 oluyor pardon onu hesaba katmamışım. Yemek istemiyor ek gıda hep mama yiyecek
Deletedmom348 Zeynepomer96 Benim ki hiç yemiyor bugün bal kabağı yaptım bakalım yiyecek mi? Yani çok zor! Pekmez ve irmik 3 gün kuralına göre deneyip bir öğün eksiltsem mamadan güzel olacak.
Zeynepomer96 Deletedmom348 üç öğün vermeye çalışıyorum aralarda da meyve yiyor ama yok mamaya daha çok düşkün
Zeynepomer96 Deletedmom348 kahvaltı olarak yumurta sarısı pekmez muz peynir öğlen çorba yoğurt akşam da biz ne yiyorsak ona da az az veriyorum kendimize de tuzsuz pişiriyorum çünkü aralarda da armut şeftali üzüm yiyor
Deletedmom348 Zeynepomer96 Pekmez muz ve yumurta sarısı daha denemedim. İnşallah deneyeceğim bu hafta içi. Sever inşallah. Alerjik bir bebek olduğu için çok titizleniyorum. Ama gerçekten çok zor. Pekmez üzüm pekmezi mi peki?
Zeynepomer96 Deletedmom348 evet üzüm pekmezi karadut özü de aldım arada pekmez yerine onu katıyorum alerjik değil o yüzden her şeyi deniyorum rahat rahat
Deletedmom348 Zeynepomer96 Ben şimdi bal kabağına koydum biraz pekmez el yapımı. Dün biraz geçmişti bişey olmaz umarım. Bir çay kaşığı kadar koydum
Yasemin94 Üç öğün ek gıda kahvaltı dolu dolu yer öğlenden sonra ara öğün yoğurtlu meyveli veya bebek keki bazen çorba tarzı birşey akşamda biz ne yiyorsak tuzsuz bir sekilde ona yediriyorum yatmadan önce süt içiyo genelde
Eternity Zeynepomer96 Onerilen şu, ek gıda verdiğin saatteki biberonu kesiyosun, 3 öğün ek gıda alıyosa sadece sabah ve akşam biberon öneriliyo. Ama ek gıdayı fazla yemediyse biberon verebilirsin onun yerine