Merhabalar güzel anneler bikaç gündür benimde çokça araştırdığım içine düştüğüm bir durumdu bu malum havalar gözümüz gibi baksakta bebeklerimize kaçınılmaz son sanırım ne kadar sakınsakta bunlar olucak ve geçicek bi süreç benim gibi kendinizi yıpratmayın ben sana iyi bakamadım galiba diyip ağladığımı biliyorum 😔Rabbim saglık versin evlatlarımıza neyse uzatmadan inşallah şifa olur bütün bebelerimize bu yöntem . Eski kullanmadığınız küçük bi tavayı hibe etmeniz gerekiyo öncelikle akgünlük ya da günlük sakızı olarakta geçiyo aktarlardan bulabilirsiniz 1 tatlı kaşıgına yakın tepeleme doldurmanıza lüzum yok tavaya koyup ocağı yakın tütsülenmeye başlayınca pamuğu tavanın üstüne gelecek şekilde koyun 2-3 dakika dursun o is içine geçsin ben 2 tane pamuk yaptım bu sekilde birini göğsünün üstüne iç zıbınını sıyırarak koyun Şafi ismiyle şifa versin Rabbim evladıma diye koydum pamuğu bi tane daha pamuk yapıp onuda sırtına koydum gece uyumadan yaparsanz daha iyi sabaha kadar şifa olsun inşallah 🙏 gün içinde de 5-6 kere serum fizyolojik uygulayın burnu tıkanmasan ve emziriyosanız bol bol emzirmeye çalışın inşallah görüp okuyan uygulayanların da işine yarar benim gibi ben denedim faydasını gördüm şükürler olsun 🙏bu arada bu tütsüyü günde 1 kere ve en fazla üst üste 5 gün yapabiliyosunuz arkadaşlar