serifeaselalp Babam faranjit ve covid oldu babam olduysa artık kim olursa olsun şaşırmam çünkü o kadar dikkatli bir insandı ki çift maske takıyordu bi işi çıkınca annemde 7 aydır evden dışarıya adım atmadı garibim ve malesef onları buldu bu hastalık…simdi size sorum arkadaşlar babam test yaptrali 4 gün oluyor evi ayirdilar annemde yaptrdi negatifti ama dün tekrar yaptırdı pozitif cıktı. Peki ne zman durumlar kötüleşmeye başlıyor acaba böyle grip gibi geçermi yoksa ağırlaşırlarmi bilemiyorum ve cok korkuyorum surekli takviye alıyorlar propolis bal polen c vitamini kantoron hepsini kullaniyorlar annem sadece biraz ateslendi ama bugün daha iyi sizce daha kötü olurlar mı
araskuzumm0918 serifeaselalp kronik hastalıkları yoksa öyle atlatabilirler ,varsa ilerleyebilir allah korusun ,o zaman ararlar hemen hastane için,takviye çok önemli ,kullanıyorlarmış zaten,kolayca geçip gitsin inşallah
iki_prens_annesi_ serifeaselalp esim pozitif cikti gecen pazar ogrendi sadece bi sefer ateşlendi bide ilk gun oksurdu o kadar grip gibi bile degil o kadar hafif atlatiyo yani hatta bence atlatti cok sukur belki bunyeden belki covid ilaci kullandi ondan belkide ilk ateslendiginde hastaneye gitmisti igne yapmislardi ondan bilemiyorum ama covid degilmis gibi atlatti 9uncu gunumuzdeyiz karantinada umarim anne babaniz da en hafif sekilde atlatir acil sifalar beslenmelerine dikkat ettikleri surece sorun olmas insallah
Mom93 serifeaselalp Valla üç kronik rahatsızlığı olup atlatan da gördü bu gözler. Tansiyon,şeker bir de iltihaplı romatizma düşün yani. Ama üç gün çok kötüydü ateşi 40 derece ve eklem ağrısı fazlaydi baş ağrısı gözlerine vuruyormus öyle diyodu hep görüntülü konuştuk. Şuan hicbisey olmamış gibi hatta işine tekrar başladı. Ve ailesinden kimseye bulasmadi aynı evde olmalarına rağmen
serifeaselalp Gidip onlara yemek yapıyorum kapılarına bırakıyorum pencereden bakabiliyorum bir tek cok kötü bir durum
Kvrckanne serifeaselalp önecelikle geçmiş olsun. ağırlaşacaklar diye bir şey yok grip gibi atlatanlar var hatta korona olduğunu bilmeyen bile var herkeste Farklı seyrediyor durum. Güzel beslensinler inşallah tez zamanda iyileşirler
serifeaselalp Kvrckanne amin amin insallah nasl bir hastalık olduğunu bilmediğimizden insan korkuyor önünü sonunu bilemiyoruz
Yigitahmedim serifeaselalp bagisiklik sistemini guclu tutmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla esimin yengesi geçirdi o da hep bağışıklık sistemini güçlü tuttu ayakta atlattı yemek çok önemli derdi hep zor ama önemli inşallah Rabbim acil şifalar versin biran evvel atlatıp sağlıklarına kavuşurlar geçmiş olsun 🤲