Yesimberkan Beneğimin ağzı pamukcuk bildiğiniz bi yöntem varmı krbonatlı suyla silemiorum ağzını açamıyo Napamam lazım. Acıyo heralde meme emerken. Ağlıyo 😔
Tubau Yesimberkan fite life mı neydineylül öztürkün markası onda pamukcuk için madecasol diye kullandığını ve iyileştiridğini söylemişti. Denemedim bilmiyorum ama 🤷🏼♀️
Miray_1998 Yesimberkan dgdunda bzmde cıkmıs tı dmeenz gibi karbonatlı suyla denedim agznı acımadı bde dılındeydı beya vardı saglık ocagna goturduk damla verdi onla ıyılestı
NilsMomm Yesimberkan ben de elime gazlı bez doluyorum biraz onunla zorla ağzını açtırıp siliyorum.ilk başta açmıyor emiyo suyunu emdikçe daha çok aciyo o sıra hemen siliyorum
Zeynep2304 Canım karbonatlı suyla temizliyordum ben iyi gelmişti kulak çubuğunu karbonatlı suya batırıp alıyordum dilinin üstünü
Yesimberkan Kulak çöpüyle yapmadım denim onuda küçük parmağımı sokuyoru sadece ucunu yapabiliyorum arkaları duruyo hep sağlıkocağınqda sorim
Hapyykids11 urazinannesiii bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat canım 24, saat kullan sadece sonra yenile
Yesimberkan Dün yaptım kulak çöpüyle de. O ıslanınca yumşacık oldu çıkarmadı bu günde gazlı bezle denim bari ama zararı olmazmı.