hasanhuseyininannesi kizlar 19 gunlik bebegim var ve kakasini yspamiyo bn ztn hep ksbiz bi insandim bnden geciyo olabilirmi acba ve uyumuyo yapamadikca
Ghi hasanhuseyininannesi sizden geciyor olamaz ama iyi beslendiğine emin misiniz kaç gün yapmadı mesela ve gün içerisindeki çişli bez sayısı nedir
Susam06 hasanhuseyininannesi Ilk 15 gün sonra benim kızımda kakasını yapamamaya başladı doktorum zeytinyağı ver sabah aksam 1er kaşık dedi . Kendi sütümle karıştırıp verdigimde hemen yapıyordu bide maflor+ damla verdi simdi 1 aylık oldu kendiliğinden yapıyor.
hasanhuseyininannesi kakasini gece yapti ama surekli bi ikiniyo anlamadim acikcasi beslenme konusundada uyumuyo ki uyusa beslencemde yok 5 tsne fln cisli degistiriyorum gunluk
Ghi hasanhuseyininannesi kabız değil o zaman dün yaptıysa😊 size kötü bi haberim var bebeğiniz muhtemelen gazlı bi bebek😔😔ayşe öner masajını araştırıp bebeğinize yapmayı deneyin bakalım pırtlıcak mı
Agustosbocegi hasanhuseyininannesi gece yaptiysa kabiz degil gazli bi bebektir bende hep kabizimdir ama cok sukur bebegime gecmedi ama hep hosaf tarzi seyler tuketiyorum sutumden bebegime gecer belki diye hem bana da iyi gelir fazla gazli olmam bu arada doktorun gaz damlasi vermis miydi
DenizAlpinAnnesi hasanhuseyininannesi gazi vardir bide sadece anne sütü aliyorsa 5 güne kadar yapmayabilir
Melisasbasi Susam06 maflor yanında ne kullandinkz bende başladım biogaia bende ise yaramadi maflor verdi doktor ama cok ikiniyor
Agustosbocegi hasanhuseyininannesi bende oyle saniyodum herkes cocuklarda bitmeyen gaz vardir diyolardi da dogruymus kullandikca daha rahat oluyo bi iki kez deneyin ikinmalari kesilmezse bence doktorlar bi arastirsin yoksa bebek baska neden ikinsin ki
Susam06 Melisasbasi alışana kadar 1-2 defa kendi sütümü bir tabağa azcık elimle sağıp 1 cay kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp şırıngayla sıktım. Artık kendi yapıyo kakasını