Merveerennn Marhaba hanımlar bebeğim 50 günlük 4.500 kg 3 numara pirima kullanıyorum bacaklarının kenarları kızarmaya başladı sanırım bez küçük geliyor ama elimde 150 adet bez var onları ne yapacağım hiç bilmiyorum varmı başına gelen böyle bi durum yasayan🤦♀️
Tuba Merveerennn Ben ikinci oğluma sakladıydım şuan o kullanıyor😅 yalnız benim anlamadığım benimki 5,5kg oldu hala prima da 2 numara kullanıyor, sizinkine 3 numara nasıl dar geliyor öyle🥰
Deletedmom5284 Merveerennn Bez-mama yardımı bekleyen aileler oluyor bağışlayabilirsiniz 🌸 iyiligeikinciel instagram sayfasında bağış yapıyorlar çok görüyorum
RaziyeNu Aynen canım benimde öyle olmuştu mecbur kullanmadım bezleri duruyor toplu almadım o gün bugündür alsamda hep büyük alıyorum😂
Tuba Deletedmom5284 Kullanılabilir zaten, bende şuan son adetleri kullanıp 3 numaraya geçeceğim, benim anlamadığım nasıl dar geliyor 4,5kg bir bebekte🙈
Deletedmom5284 Tuba bilemedim kuzum belki kilo dağılımı farklıdır diyeceğim göbüşü yada bacakları tombuldur başka açıklaması olamaz 😅
Powermoms Merveerennn fazla sıkıyor olabilir misiniz. Bende sizin gibiydim bacaklari kizarikdi annem dedi fazla sıkıyorsun diye şimdi ayni beden kullaniyorum ama kizariklik yok bacaklarda
Uveecim Kızım 6kiloyu geçti biz daha birkaç gün oldu 3 numaraya geçeli. Siz biraz fazla sıkıyor olabilirsiniz bezi çünkü 4.5kg bi bebeğe oldukça büyük bir bez.