burcuu_34 Merhaba arkadaşlar malum hastalıktan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum ve bundan dolayı kalça ultrasonu cektirmedim sizce ne yapmam lazım veya kalça çıkıkligi belli olur mu böyle bı durumda olan arkadaşlar var mı acaba 🤔
02022020 burcuu_34 ihmale gelmeyecek bişey cnm mutlaka randevu al götür 10 dk bile sürmüyo zaten zorunlu hallerde tedbir alarak mecburen gideceğiz
Hunilianne burcuu_34 karantina döneminde bile kalça ultrasonu ve aşıları ihmal etmeyin dedi doktorlar. Ultrason olmadan anlaşılamaz bebek yürüyene kadar hatta belki 20-30’yasina kadar bile anlaşılmaz. 6 aydir bununla uğraşıyorum kızımda o yüzden lütfen tedbir alıp gidin hastaneye cok kısacık bir ultrason yapılacak bitecek.
Unknown burcuu_34 Randevunuzu alıp vaktinde gittiğiniz ve bütün önlemlerinizi aldıktan sonra neden endişe ediyorsunuz ki. İhmale gelmeyecek bir durum. Gitmelisiniz mutlaka. Gözle anlaşılacak bir şey değil. Bebeğimde de vardı orantısızlık. Ama gözle bakınca normal gözüküyordu. İkinci ay düzeldi.
Linasuannesi burcuu_34 bu kalça çıkıklığıyla alakalı korona falan dinlenmez bunu yaptırmak zorundasın hemen şuan gitmelisin bile bunu sen anlayamassın ultrasonla bakılıyor allah korusun varsa tedaviyi engelleyip geciktiriyorsunuz bu bebeğinize bir kötülük lütfen hemen gidin
02022020 burcuu_34 tabiimutlaka gidin yanınıza yedek alt açma alın altına temiz bişey sermezlerse serersiniz dezenfektanınızı alıp gidersiniz öecbur kalınca gittik bizde önemli bi konu erken tebdir önemli