Arifeeee 6.5 aylikk bebeğim.tadim yapıyoruz. Ama avokadonun tadı biraz farklı. Bunu tek başına nasıl yediririm oğluma. Alerji olup olmaması için 3 gün nasıl tek basina denerim?
Senemmm11 Arifeeee daha önce yoğurt denediyseniz onunla karıştırıp verin. Alerjisi varsa o şekilde de belli olmaz mı ki 🙄 ille tek başına mı yedirmek gerekiyor acaba
elifiii Arifeeee Aşırı yağlı ve tropik bir meyve oldugu için ilk gün tadım miktarını fazla tutmayın. Ve daha önce denediğiniz bir sebze veya meyve ile verebilirsiniz.
Aslancikk Arifeeee tek yedirmisdim ama çok severek yemedi ama daha önce yedirmisdim muzu..ikisini karıştırıp verdim rahat yedi
Arifeeee Senemmm11 bende sizin gibi düşünüyorum. Daha önce denedigimiz bir seyle bence sorun olmaz . Ama yine de diğer annelerimiz nasıl verdi merak ettim.
Humi Arifeeee tadimlar tek bir urunle yapiliyor diye biliyorum. Bazi urunleri ilbirlikte vwridginizde bi etkilesim oluyor bebege alwrji yapabiliyormus diye bahsetmislerdi. Biz 3 hafta sonrabaslicaz oyle arasrirdim bende. Blw tarzi besliyorsaniz cok kucuk bir dilim kesip onune koyun pure yapiyorsaniz Ine kucucuk bir dilimi ezip verin tek basina
minnosizmmm Arifeeee ben kizima alerji testi yaptirip tadima gectim muza alerjisi cikti yoksa aklımda plan yapıyordum avakadoyu muzla yer diye ama şimdi peynirle karıştırıp veriyorum böyle pestosos gibi yanına domates içi yumurta sarısı falan derken kahvaltı da vazgeçilmez oldu hurma yada haşlanmış kayısı ilede güzel oluyor 😊
Mom013 Ben neredeyse her gün kahvaltısının içine katıyorum küçük bir parça. Çok yararlı avakado. Muz yumurta sarısı ve avakado üçlüsüde güzel olur
hayalimgercegim-0910 Arifeeee daha önceden alerji yapmadığından emin olduğunuz bişey ile karıştırıp verin. Mesela biz muzla verdik, yoğurtla verdik, köftesini banabileceğimiz bir dipsos gibi yaptık verdik. Ama yemedi sevmedi o ayrı😂
minnosizmmm Arifeeee tuzsuz süzme peynirler var onlardan koyuyorum avakado zaten yağlı bi meyve olduğu için yağ koymuyorum açıkçası
Baloglum123 Arifeeee Ben avakado verdim biz biraz erken basladık ek gıdaya Sade çatalla ezdim verdim hoşuna gittini gitmedimi bilmiyorum ama 2 çay kaşıgı verdim sabah yedi ondan sonraki gün biraz daha arttirdim simdi de her gün yarısını veriyorum
ZeynepAtlas Avokadolu biz ilk olarak tek verdik. Sevdi mi bilmiyorum ama yemişti🙂 Daha sonra muz kabız yapıyor diye ikisini karıştırıp vermiştim. Hala da 2 günde 1 veririm mutlaka. Yemediği olmadı hiç😍
YDE Arifeeee muzla avakado baya güzel oluyor oğlum bayılıyor. Bazen peynir ile avakado da deniyorum. Onu da seviyor.