Betulboz321 Prima günlük rahat ve premiun care nasıl bir bez memnunsunuz ikizinden birine geçmeyi düşünüyorum da
Arifeeee Betulboz321 premium care on numara. Evet pahalı ama ne kakalar ne cisler hiç sorun yaşamadım.
Senemmm11 Esilyaa bencede ya çok pahalı bizde molfix kullanıyoruz ama kasıklarını pişik yaptı neden bilmiyorum. Halbuki 4 aydır kullanıyoruz yeni yaptı anlamadım sebebini. Bu paket bittikten sonra sleepy aliyim diyorum o da uygun
eda33 Primayı bırakıp yerine E bebeğin baby me bezini kullanıyorum ki primadan hem fiyat hemde diğer sızdırma, pişik vs yapmamasıyla oğluşumun popişide bizde memnun kaldık 😂
Esilyaa Senemmm11 sleepy arkadaşım kullandı memnun kalmadı. ama her bebek bir olmaz tabi. bim den jenny welly midir nedir o bezden de kullandım o da güzel ama sızdırma yapıyor ya da benimki bezi kaydırıyor bilmiyorum😂
Humi Betulboz321 premium care kullaniyorum cok cok memnunum. 2-3 kez pisik oldu hemen gecti ondada kizim. Incw bi bet olsugu icin kaka cikabikiyoe bazen dez avaktaji o sadecw
mirayybebek prima kullanıyorum molfix birkere kullandım prima bulamadım diye hiç memun kalmadım bebeğim sürekli ağladı altı doldukca bez ağırlığı ıkı katına çıkıyor prima günlük öneririm
Meriwa Betulboz321 premium care den cok memnunum daha da hassas ciltler için bu ürünü severek de sorunsuz kullanıyoruz kaçırma falan da yapmıyor cnm