Kh201590 Kızlar yardım edin 13 aylık kızımın vajinadan popoya kadar kıpkırmızı oldu kırmızı üzerinde beyaz beyaz bişeler var ne yapsam ne kullansam geçer gördükçe çok kötü oluyorm
iyikianneyim61 Kh201590 benim kiziminda öyleydi okadar kotuydu ki surekli ağlıyordu kizim acısından dayanamiyodum bende sudocrem gecirdi 2 gune cok şükür
Humi Kh201590 yedigimiz bisede dokunmus olabilir. Ben hep kantaron yagi kullniOrum cok aukur ciddi bise olmadi bizde 2-3 kez olsuk
Serpil07 Kh201590 hametan-bepanthol ikisini bi kutuda karıştır her altını açtığında sür. Pişiği geçene kadar da bezi aç hava alsın canım. Bizim de öyle olmustu çok şükür bu kremlerle geçti
Kh201590 Furkanarafm sana yağını nasıl sürecm cnm ewde kantaron yağı vardı banyo yaptirdm surdm bezini bagladm
Furkanarafm Kh201590 normal kantaron yağını nasıl sürüyorsa margarini bilirsin ondan hemen 1 tatlı kaşığı kadar al kızaran yerlere sür hemen etkisini göreceksin 2 güne
Kip Oncelikle havalandirmalisin bezlemeden bir 10 dk en az birde pisik geçene kadar ılık su ile yıkayın mendil kullanmayın benim kızın pisigini hamanzıng gecirmisdi her krem her çocuğa iyi gelmiyor acil doktoru yazmıştı hala dua ediyorum o doktora
Synmannesi Domates turşu pişik yapıyor dikkat et Canım bepantol çok iyi bir de mavi hametan dene süper