Hemanjiomluminik Merhaba arkadaşlar oğlum için alışveriş yapmak istiyorum. Siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorım
SeverusSnape Hemanjiomluminik Lcw, mango, zara, trendyolda da cigit var ordan alıyorum bazı takımları güzel oluyor. kumaş kalitesi de iyi.
Ask_kokulu_yavrum Hemanjiomluminik lcw ve e-bebek lcw hem kaliteli bebek ürünleri hem çeşit bol kış için alışveriş yaptım dün mağazadan aldım az öncede internetten sipariş verdim 🙂
Miray00 Hemanjiomluminik geçen hafta Hm yaptım bir part şimdi Tekrar HM yapıcam montunu kışlık tulumlarknı alıcam birde carters tulumlardan alıcam bebekliginden beri kullanıyoruz çok memnunum kurutma makinesinde çekme yapmıyor renkleri karışık atıyorum renk vermiyor giymesi ve kumaşlarıda kullanışlı bizim için.
TospikDefneninAnnesi Hemanjiomluminik genellikle lcw ve defacto alıyorum arada koton. Trendyolda güzel indirimler oluyor canım yakalarsan al
Deletedmom348 Hemanjiomluminik Carter’s kesinlikle tavsiye ederim. H&M , mango,Zara,azizbebe,lcw ve Ebebekten atlet alıyorum güzel.
Hemanjiomluminik Deletedmom356 bende bakıcam lcw ye. Uyku tulumu istiyorum ordan ama biraz fazla kalın
Deletedmom348 Hemanjiomluminik Almayın ben dünden önce aldım eşim istedi illa alalım. Güzel değil. H&M den alın uyku tulumunu
Naz_N Hemanjiomluminik evet çok gğzel her ürünü ama kalıp olarak az ufak. Bir tık büyük almakta fayda var☺️🌸