Bukettt1 Altını değiştireceğim zaman poposuyla oynuyor son 2 aydır bu sekilde neden böyle yapıyor olabilir böyle birsey yaşayan varmı ? Kaka testi vs yapıldı herhangi birseye ranslanmadı sükür ama eli sürekli orda bu durum canımı çok sıkıyor 😐
Yigitahmedim Bukettt1 benim oğlumda öyle kasıyor sürekli krem sürdüm kaç kez baktım niye yapıyor diye hala yapıyor bende sebebini merak ediyorum doktoruna sormaya unuttum bu sefer gittiğimde sorucam
frambuazliturti Bukettt1 anal döneme girdiği için mi öyle acaba? Psikolojik olabilir belki oral dönem bitti çünkü
Bukettt1 Yigitahmedim doktora götürdüm kıl kurdunda süpelendi ama kakada parazit çıkmadı. Ilk zamanlar önemsemedim inat eder yapar diye 2 ay oldu hala aynı
Yigitahmedim Bukettt1 valla benim ki hep kasıyor bütün gün bez icin de diye düşünüyorum hava aldırıyorum arada ama yine acar açmaz bezi kasıyor bezi bi süre baglatmiyor
MayneymisAltintop 20 aylık kızımda öyleydi. Doğduğundan beri aynı bezi kullanoyroduk meğer o yapıyormuş değiştirdik geçti sorunumuz