Merhaba sevgili anneler ben burada 6 gunluk taze anneyim loğusalik doneminiz nasil gecti sizlerin benim galiba ağır gececek gibi bebegim agladiginda benim icim parcalaniyo ben ondan daha cok agliyorum benden fazla süt gelmiyor makinayla sağıyorum gelen sutu veriyorum yetmediginde mama veriyorum bugun gorumcem geldi bu cocuk ac bak doymuyor o sutun hepsini verelim dedi 2 gogsumden 60 cc sut cikti dedim ki abla doktor 2 saatte bir 30 cc sut gelmezse mama verin 2 saatide gecirmeyin dedi dedim ama bak ac goruyonmu zaten doydugu zaman yarida birakiyo bebekler dedi verdi 60 cc sutu sonra dediki bak daha araniyo bos biberonu cekiyo gordunmu daha doymamis bu mama yapalim bi 30 cc lik te dedi abla yapmayalim dedim yap bak kiyamam yazik araniyo agzina bak dedi esimde o sirada evde degildi hadi dedim tecrubeli 2 cocuk anasi dinleyeyim verdik aradan 3 saat gecirdim bi gogusten 30 bi gogusten 20 cc cikti sagdigimda 30 u koydum biberona onuda verelim dedi yok abla zaten cok fazla verdik dedim verdirmedim busefer ama sonrasinda prensesim basti cigligi kac saat susturamiyoruz o agladikca ben daha cok agliyorum doktorumuzu aradik sorduk bi kerede fazla yuklenmissiniz bidaha yapmayin hazmedememistir durmuyosa suan az bisi verin ama bidaha tekrarlamayin dedi esimde bana kizdi birak kim yanlis anlarsa anlasin bidaha yaptirtma sakin boyle bisi dedi simdi ben guzelce anlattim zaten ama busefer daha ustelesem dicektiki bizden daha mi iyi biliyosun hatta esimde kardesine kizdi siz bosverin doktorun soyledgini bu cocuk doymuyo bak falan dedi onada esime dedim gordunmu sen bile laf anlatamadin ben nasil anlatayim dedim bidaha musade etme bosver sen herkesi dedi ama bebegim agladikca ben daha fena oluyorum sizede boyle karisan oldumu sizin logusalik doneminiz nasil gecti sevgili anneler ?