Cicekx kızlar Merhaba kızım 4 aylık oldu emzik tutmadı bebekliğinde şimdi parmaklarını emiyor ve emzik verdim yavaş yavaş emiyor sizce tutabilir mi daha yeni başladık aranızda bunu yaşayan var mı.
Mkelebek Cicekx biz 2buucuk ayliga yakin emzige basladikk hareketlerinden emmek istedigini anlamistim. Dsizde devam edin tutabilir.
Hasderluna Cicekx bizimki artık 5 aylık oldu, canı isterse tutuyor istemezse tutmuyor ki genelde istemiyor 😅
Mirosum Cicekx ilk zamanlar hiç tutmadı hep denemiştim ama atıyordu 4 aylık olmasına yakın uykuya geçişlerde verdim çünkü sürekli ellerini ağzına götürüp kendini uyandırıyordu bir anda tutmaya başladı şimdi de sadece uykuya geçişlerde alıyor çok rahat oldu 😊
Gzrilknur Cicekx 4 buçuk aya kadar zorla verdim her gün verdim tutmadı. Ne olduysa tutmak istedi 5. Aya yakın 😁 şimdi 7 aylık bi tek uykuya geçişler de emer uyuduğunda atar
Melikeaknnn Cicekx valla bizimkide hic tutmadi ara ara uyku ve memeden cektigimde tutyodu simdi besbucuk ayligiz hala ayni normalde tutmaz uykusu geldiginde memede uyuyo bizimki hemen emzigi veriyorum anca 😂🙈
AselinAnnesi33 Cicekx benm kızımda ilk 4 ay hiç emmedi her yolu denedm her emziği ama emmedi ta ki 4 ayında bi anda verdm başladı bizde siizn gibiydik yani 4 ay snra başladı kurtarıcı verin sürekli emsin alışsın