Zhlmrt Merhaba anneler bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde en doğru bilgileri nerden aldınız ilk etapta nelerle başladınız
Deletedmom348 Zhlmrt Doktor başlattı canım. Ve bilgileri o verdi. Birde liste verdi uygulamam gereken dışına çıkmıyorum
Mucizeem Zhlmrt doktorumuz bir liste vermisti. Ilk olarak kabak , havuç, patates ile başladık 3 gün boyunca ardında yoğurt en son meyve tadimlar bittikten sonra çorbalara başlamıştım
MerveDilbaz Deletedmom348 Ben sağlık ocağı dışında bir yere kontrole gitmiyorum, oranın da doktoru raporlu şu an. Rica etsem liste/öneri paylaşır mısınız
Eylul270520 Mucizeem 3 gün boyunca her gün bir sebzeyi mi verdiniz acaba mesela 3 gün havuç 3 gün patates gibi biz de bugün başladık kafam acayip karıştı😌
Rana-2004 Eylul270520 bende 3 gün önce başladım bugün patates tadımını tamamladık 5 ay 1 haftalık oğlum severek yedi alerji yapmadı araştırmalarıma göre sebzelerle başlayıp yoğurtla devam etmek gerekiyor sonra meyveye geçmek gerekiyor
Mucizeem Eylul270520 3 gün havuç ilk gün çay kaşığı, 2. Gün tatlı kaşığı, 3 . Gün tatlı kasığından biraz fazla. Sonra kabak 3 gün gene aynı şekilde anlatabildim mi bilmiyorum 😂
Eylul270520 Mucizeem evet teşekkür ederim bugün 2. Havuç denememiz var henüz 4 aylık kızım sadece mamayla beslendigi için doktor ek gıdaya geçelim dedi denemeler yapıyoruz